OnePlusYleinen

OnePlus Buds N -kuulokkeet julkaistiin – tullaan näkemään pian myös nimellä OnePlus Nord Buds

OnePlus Buds N

OnePlus Ace -puhelimen rinnalla OnePlus on julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa myös uudet edullisemmat täyslangattomat nappikuulokkeet. Uutuuskuulokkeet kantavat nimeä OnePlus Buds N, mutta myöhemmin huhtikuun aikana samat kuulokkeet tullaan julkaisemaan ainakin Intian markkinoille nimellä OnePlus Nord Buds.

Uutuuskuulokkeissa on OnePlussan aikaisemmista kuulokkeista poikkeava muotoilu, sillä nyt mukaan on saatu hieman kulmikkuutta. Kuulokkeet perustuvat tulpalliseen toteutukseen ja niissä on IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. OnePlus Buds N -kuulokkeet esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds N -kuulokeissa äänenlaadusta vastaa kookkaat 12,4 millimetrin dynaamiset elementit ja tuettuna on Dolby Atmos -tekniikka. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.2 -versio ja tarjolla olisi 94 millisekunnin matalan latenssin tila.

Akunkesto on kuulokkeissa 7 tuntia yhdellä latauksella, sillä kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut. Latauskotelon avulla akunkesto nousee 30 tuntiin ja kotelossa on 480 milliampeeritunnin akku. OnePlus Buds N -kuulokkeet tukevat pikalatausta USB-C-liittimen kautta, sillä 10 minuutin latauksella saa 5 tuntia kuunteluaikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet itsessään painavat 4,82 grammaa ja latauskotelon paino on 37,8 grammaa. Kuulokkeet tukevat OnePlussan laitteissa nopeaa pariliitosta. Yksi ominaisuus on myös puhelun aikainen tekoälyyn pohjautuva melunvaimennus, mutta aktiivista melunvaimennusta ei ole.

Kiinassa OnePlus Buds N -kuulokkeet maksavat 199 juania, eli noin 29 euroa.

Lähde: OnePlus Buds N -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus