OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 3 esillä uusissa live-vuotokuvissa – saamassa mahdollisesti 108 megapikselin kameran

OnePlus on julkistamassa todennäköisesti pian uusia Nord-malliston älypuhelimia, joista yksi on varmasti Nord CE 3. Jo viime vuoden puolella nähtiin mallinnuskuvia puhelimesta, joten julkaisu tapahtuu todennäköisesti lähiviikkoina. Nyt nettiin on vuotanut myös uusia live-kuva, jotka paljastavat odotetun muotoilun.

Puhelimen takaosassa on kaksi ympyrää kolmea kameraa varten. Ylemmässä on yksi kamera ja alemmassa on kaksi kameraa. Lisäksi takaosassa on LED-salamavalo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on kohtalaiset kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä. Vuotokuvissa muotoilu on vastaava kuin aikaisemmin nähdyissä kuvissa, joten yllätyksiä ei ole tarjolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemman vuodon mukaan puhelimesta tulee löytymään 6,7 tuuman kokoinen LCD-näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Puhelimen järjestelmäpiirinä tullaan näkemään 6 nanometrin viivanleveydellä valmistettava Qualcommin Snapdragon 695 5G. RAM-muistia puhelimesta tulisi löytymään 8 tai 12 gigatavua ja tallennustilaa puolestaan olisi 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3 -puhelimessa on huhujen mukaan 5000 milliampeeritunnin akku, joka tukisi 67 watin pikalatausta. Odotettavasti 108 megapikselin tarkkuuteen yltävän pääkameran kaverina on syvyys- sekä makrokamera, joiden tarkkuus olisi kaksi megapikseliä. Selfiekameran tarkkuus olisi puolestaan 16 megapikseliä.

Tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoa, mutta joidenkin huhujen mukaan se voisi tapahtua heinäkuussa 2023. Todennäköisesti enemmän vuotoja tullaan näkemään lähempänä julkaisua.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus