OnePlusYleinen

Vuotaja paljasti kuvat tulevasta OnePlus Nord CE 3 -puhelimesta – muotoilussa yhtäläisyyksiä OnePlus X -puhelimen kanssa

OnePlus Nord CE 3

OnePlussalta on tulossa jossain kohtaa uusi keskihintaluokkaan sijoittuva OnePlus Nord CE 3 -puhelin, jonka tekniset tiedot vuotivat julkisuuteen parisen viikkoa sitten OnLeaksin toimesta.

Nyt OnLeaks on julkaissut tulevasta puhelimesta myös kuvat yhdessä 91Mobiles-sivuston kanssa. Kuvien perusteella OnePlus on ottanut puhelimeen vaikutteita iPhone-puhelimien tasakylkisestä muotoilusta. Toisaalta muotoilusta tulee mieleen OnePlussan alkuajoilta tuttu OnePlus X -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takakamerat on sijoitettu kahden pallonmuotoisen kehyksen sisälle. Kehyksien vieressä on LED-salama. Puhelimesta löytyy kuvien perusteella kolme takakameraa. Nord CE 3 on OnLeaksin aiempien vuotojen mukaan saamassa 108 megapikselin tarkkuuteen yltävän pääkameran.

Puhelimen etukamera löytyy näyttöön upotettuna näytön keskeltä. Etupuoli on suora eikä puhelimesta löydy esimerkiksi reunoilta kaarevaa näyttöä. Puhelimen virtapainike sijaitsee oikeassa kyljessä hieman puolivälin yläpuolella, kun äänenvoimakkuuspainikkeet löytyvät vasemmasta kyljestä. Sormenjälkilukijan uskotaan sijaitsevan virtapainikkeen yhteydessä.

Puhelimen pohjasta löytyy mikrofoni, USB-C-portti sekä 3.5 millimetrin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3

Uusi ulkoasu eroaa paljon tänä vuonna julkaistusta Nord CE 2 -puhelimesta. Nord CE 2 -puhelimessa oli paljon pyöreämpi muotoilu ja kamera-alue oli puhelimessa massiivisempi. Etukamera oli Nord CE 3 -puhelimen tavoin upotettu näyttöön, mutta kamera oli sijoitettu vasempaan yläreunaan.

OnLeaksin aiempaan vuotoon perustuen puhelimesta tulee löytymään 6,7 tuuman kokoinen LCD-näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Vuodon mukaan puhelimen järjestelmäpiirinä tullaan näkemään 6 nanometrin viivanleveydellä valmistettava Qualcommin Snapdragon 695 5G. RAM-muistia puhelimesta tulisi löytymään 8 tai 12 gigatavua ja tallennustilaa puolestaan olisi 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3

Nord CE 3 -puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin akku, joka tukisi 67 watin pikalatausta. Aiemmin mainitun 108 megapikselin tarkkuuteen yltävän pääkameran kaverina on syvyys- sekä makrokamera, joiden tarkkuus olisi kaksi megapikseliä. Selfiekameran tarkkuus olisi puolestaan 16 megapikseliä.

OnePlus ei ole toistaiseksi ilmoittanut tietoja, jotka liittyisivät Nord CE 3 -puhelimeen tai sen julkaisuaikatauluun. Julkaisun voidaan odottaa tapahtuvan ensi vuoden alkupuolella.

Lähde: 91Mobiles

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus