OnePlusYleinen

Tässäkö on suomalaisten seuraava suosikkipuhelin? OnePlus Nord CE 4 Lite julkaistaan 18. kesäkuuta – esillä myös vuodoissa

OnePlus on julkistamassa ainakin Intian markkinoille uuden OnePlus Nord CE 4 Lite -älypuhelimen 18. kesäkuuta, mutta julkistusta Euroopassa ei ole vahvistettu. Viime vuoden Nord CE 3 Lite oli menestys muun muassa Suomessa, joten lanseeraus Euroopassakin voisi olla ajankohtaista kesän aikana.

Julkistus olisi siis jo ensi viikolla, eli kauaa ei tarvitse odotella. Aikaisemmin nettiin on vuodettu jo live-kuva itse laitteesta, joka vahvistaa odotuksia siitä, että Nord CE 4 Lite olisi uudelleen brändätty Oppo K12x -puhelin. Laitteen takaosassa on kaksi kameraa sekä OnePlus-logo. Kuvassa nähdään harmaa väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin OnePlussan versiossa olisi voitu vaihtaa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri uudempaan Snapdragon 6s Gen 3 -versioon. Suurta eroa se ei kuitenkaan toisi, sillä piirit ovat lähes identtisiä.

OnePlus Nord CE 4 Lite tulee tietojen mukaan saamaan 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus, 2400 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 2100 nitin kirkkaus. Lisäksi laitteessa olisi kaksoiskamera takana, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosaan on tulossa 16 megapikselin sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodot ovat povanneet puhelimeen lisäksi 5500 milliampeeritunnin akkua sitä 80 watin tehoista pikalatausta. Käyttöjärjestelmänä olisi Android 14, jonka päällä hyrrää OxygenOS 14.

Lähde: Gsmarena 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus