HonorYleinen

Honor haastaa nyt Samsungin simpukkapuhelimet – Magic V Flip tarjoaa massiivisen ulkonäytön ja kookkaan akun 66 watin pikalatauksella

Honor Magic V Flip

Honor on julkistanut tällä viikolla kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden taittuvanäyttöisen Magic V Flip -puhelimen. Kyseessä on ensimmäinen simpukkamuotoinen puhelin yhtiöltä ja se on luotu haastamaan Samsungin suositut taittuvanäyttöiset Galaxy Z Flip -puhelimet.

Magic V Flip -puhelimen erikoisuus on ulkopuolen suuri näyttöpaneeli, joka on kooltaan 4 tuumaa. Lisäksi näyttö on teknisesti kyvykäs, sillä se perustuu LTPO OLED -tekniikkaan. Näytössä on 1092 x 1200 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus, 1600 nitin kirkkaus sekä 2160 hertsin PWM-himmennys. Näytöltä onnistuu sovelluksien käyttäminen ja ne voidaan myös skaalata järkevästi 16:9-kuvasuhteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkonäyttö tarjoaa tuttuun tapaan tiedot kellonajasta sekä ilmoituksista. Se tukee myös useita muita ominaisuuksia, kuten kameran käyttämisen selfiekuviin tai musiikin hallinnan. Näytön sisälle jäävät myös kamerat, mutta näyttö kuitenkin yltää miellyttävästi reunasta reunaan.

Sisäpuolen taittuva näyttöpaneeli on myös kyvykäs. Sen koko on 6,8 tuumaa ja se perustuu myös LTPO OLED -tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, 21:9-kuvasuhde ja 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on lisäksi 3000 nitin kirkkaus ja se on Dolby Vision -sertifioitu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Qualcommin parin vuoden takainen Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa edelleen hyvää suorituskykyä, mutta ei ole kuitenkaan markkinoiden kärkeä. RAM-muistia on korkeintaan 16 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on teratavun verran. Puhelimeen on tuotu myös 0,25mm paksu nestejäähdytys, joka on kooltaan 2300 mm2.

Kameroita on ulkopuolella kaksi, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera, joka perustuu Sony IMX906 -sensoriin. Kokoa sillä on 1/1.56 tuumaa, siinä on f/1.9-aukko ja se tarjoaa optisen vakautuksen. Toinen kameroista on 12 megapikselin ultralaajakulmainen, joka toimii myös makrokuvaamiseen. Etuosassa on 50 megapikselin selfiekamera, joka perustuu Sony IMX816 -sensoriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 4800 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 66 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä on Googlen tuorein Android 14, jonka päällä hyrrää MagicOS 8.0 -ohjelmisto.

Honor Magic V Flip esiteltiin neljässä värissä, jotka ovat musta, valkoinen, vaaleanpunainen ja Jimmy Choo -erikoisversio glitterinvihreänä.

Puhelimen hinnat alkavat 12 + 256 gigatavun versiossa 4999 juaniasta, joka vastaa 640 euroa. Lisäksi tarjolla on 16 gigatavun + 1 teratavun versio 5999 juanin hintaan, joka vastaa 768 euroa.

Lähde: Honor (kiinaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor