OnePlusYleinen

Tässäkö on suomalaisten seuraava suosikkipuhelin? OnePlus Nord CE 4 Litestä paljastui mielenkiintoisia yksityiskohtia

Oppo A3 voi olla samanlainen kuin OnePlus Nord CE 4 Lite.

OnePlus näyttää työstävän seuraajaa suomalaisten suosimalle Nord CE 3 Lite -puhelimelle, joka olisi loogisesti Nord CE 4 Lite. Jo aikaisemmin OnePlus on esitellyt valituilla markkinoilla Nord CE 4 -puhelimen, ja myöhemmin tänä vuonna odotetaan myös Nord 4 -puhelinta. Nord CE 4 Lite olisi mallistossa selvästi edullisempi vaihtoehto.

Tuleva OnePlus Nord CE 4 Lite on väitetysti nyt saanut ensimmäisiä sertifiointeja ja sen mallikoodi olisi ”CPH2619”. Odotettavasti kyseessä olisi vain uudelleen brändätty versio Kiinan markkinoille odotettavasta Oppo A3 -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 4 Lite -puhelimeen odotetaan nyt AMOLED-näyttöpaneelia edeltäjän LCD-paneelin sijasta. Lisäksi näyttö olisi 6,67 tuuman kokoinen ja tarjoilisi Full HD+ -tarkkuuden sekä 120 hertsin virkistystaajuuden. Puhelimessa olisi myös näyttöön integroitu sormenjälkilukija.

Tehoista vastannee Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla olisi 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus Nord CE 4 Lite on vuotojen mukaan saamassa 5500 milliampeeritunnin akun sekä 50 megapikselin pääkameran yhdessä 2 megapikselin toisen kameran kanssa. Etuosassa olisi 16 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinan televiranomainen Tenaa on jo aikaisemmin jakanut kuvia Oppo A3 -puhelimesta, ja odotettavasti OnePlus Nord CE 4 Lite näyttää samalta, jos suuria muutoksia ei nähdä. Takaosassa on pitkulainen kamera-alue, joka on tuttu Nord CE 4 -puhelimestakin.

Tarkempia tietoja OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimesta saadaan varmasti lähiviikkoina.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus