OnePlusYleinen

OnePlus Nord N10 5G sai uuden OxygenOS 11.0.1 -päivityksen – sisältää elokuun tietoturvakorjaukset ja parannuksia yhteyksiin

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus on ilmoittanut laittaneensa jakoon uuden päivityksen viime vuoden lopulla julkaistulle Nord N10 5G -puhelimelleen. Kyseessä on varsin pieni päivitys, jossa OnePlus keskittyy tietoturvan sekä yhteyksien parantamiseen. Päivitys on nyt jaossa Euroopassa ja hieman myöhemmin Pohjois-Amerikassa.

Päivitys on versionumeroltaan OxygenOS 11.0.1 ja sen mukana on Googlen elokuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset sekä parannuksia järjestelmän suorituskykyyn. OnePlussan mukaan puhelimessa parannetaan myös internet-yhteyttä sekä optimoidaan Wi-Fi-yhteyden signaalia. Alapuolella on listattuna kaikki OnePlussan ilmoittamat päivityksen muutokset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

  • Järjestelmä
    • Parannettu järjestelmän suorituskykyä
    • Päivitetty Androidin tietoturvakorjaukset elokuulle 2021
  • Verkko
    • Parannettu internet-yhteyttä ja optimoitu Wi-Fi-signaalia

Uutta OxygenOS 11.0.1 -päivitystä jaetaan OnePlus Nord N10 5G -puhelimen käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. OnePlus 8T piti saada OxygenOS päivityksen 11.0.10.10 ja elokuun tietoturvapäivityksen viime viikolla, mutta ei saanut. Päivityksenä tuli edellinen versio 11.0.9.9 ja kesäkuun tietoturva. Että sellaista toimintaa OnePlussalta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus