OnePlusYleinen

OnePlus Nord N100 sai uuden OxygenOS 11.0.1 -päivityksen – sisältää elokuun tietoturvakorjaukset

OnePlus on ilmoittanut laittaneensa jakoon uuden päivityksen viime vuoden lopulla julkaistulle edulliselle Nord N100 -puhelimelleen. Kyseessä on varsin pieni päivitys, jossa OnePlus keskittyy tietoturvan parantamiseen sekä vakauden parantamiseen. Päivitys on nyt saatavilla Pohjois-Amerikassa ja pian se on ladattavissa myös Euroopassa.

Päivitys on versionumeroltaan Euroopassa OxygenOS 11.0.1 ja sen mukana on Googlen elokuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset sekä parannuksia järjestelmän vakauteen. OnePlus on luvannut myös korjata tunnettuja ongelmia, mutta tarkemmin tietoja ei ole määritetty. Alapuolella on listattuna kaikki OnePlussan ilmoittamat päivityksen muutokset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

  • Järjestelmä
    • Päivitetty Androidin tietoturvakorjaukset elokuulle 2021
    • Parannettu vakautta ja korjattu tunnettuja ongelmia

Uutta OxygenOS 11.0.1 -päivitystä jaetaan OnePlus Nord N100 -puhelimen käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus