OnePlusYleinen

OnePlus Pad -tabletin koodinimi on ”Reeves” – tällaista tablettia odotetaan julkaistavaksi pian

Oppo Pad

OnePlussan on huhuttu kehittävän ensimmäistä tablettia ja julkaisevansa sen vuoden alkupuoliskolla, eli viimeistään kesäkuussa. Tabletista on kuultu viime viikkoina joitakin huhuja sekä vuotoja, mutta nyt tuore Mysmartprice.com-sivuston raportti kertoo laitteesta hieman uutta tietoa.

Tabletin kerrotaan olevan koodinimeltään ”Reeves” ja se olisi nyt testissä jo laajemmin yrityksen sisällä. Tiedot ovat peräisin tiedoistaan tunnetulta Twitter-käyttäjä Yogesh Brarilta. Valitettavasti mitään muuta kovin uutta OnePlus Pad -tabletista ei tällä kertaa paljastu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan tabletissa on kerrottu olevan kookas 12,4 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin parin vuoden takaisen Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, jossa olisi rinnalla myös 5G-modeemi. Vaikka huhuissa puhutaan Snapdragon 865 -piiristä, niin kyseessä voi olla myös uudelleen nimetty Snapdragon 870, joka on lähes identtinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletissa on kerrottu olevan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkesto tulee olemaan vuodon perusteella 10090 milliampeeritunnin akun varassa, jota voitaisiin ladata jopa 45 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä on huhujen mukaan Android 12, vaikka aikaisemmissa vuodoissa on puhuttu myös Android 12L -versiosta.

Kameroita OnePlus Pad tulee saamaan takaosaansa kaksi, jotka olisivat 13 megapikselin pääkamera sekä toinen 5 megapikselin kamera. Etuosassa kerrotaan olevan 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. OnePlus Pad tarjoaa vuotojen mukaan kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, 3,5 millimetrin kuulokeliittimen sekä Bluetooth 5.1 -yhteyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin hinnaksi on odotettu ainakin Kiinassa noin 2999 juania, joka vastaisi 429 euroa. Tablettia voidaan odottaa julkaistavaksi lähiviikkoina, mutta toistaiseksi OnePlus ei ole sitä itse vahvistanut.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus