HuaweiYleinen

Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot julkaistiin ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla – kallein versio maksaa yli 600 euroa

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei esitteli vasta huhtikuun lopulla uudet premium-tason Watch GT 3 Pro -älykellot kotimarkkinoillaan Kiinassa ja samalla julkaisua Euroopassa on odotettu vasta 18. toukokuuta. Tänään Huawei on kuitenkin esitellyt uudet älykellot Saudi-Arabiassa, joka on ensimmäinen globaali markkina, jossa kellot ovat saatavilla.

Uusien älykellojen ennakkomyynti alkaa Saudi-Arabiassa ensi viikolla 16. toukokuuta ja varsinainen julkaisu tapahtuu 23. toukokuuta. Huawein mukaan uusi Watch GT 3 Pron titaanisen versio maksaa nahkarannekkeella 1499 rialia ja titaanirannekkeella 1999 rialia. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 379 euroa ja 505 euroa. Keraamisen version hinnaksi on ilmoitettu nahkarannekkeella 1699 rialia ja keraamisella rannekkeella 2499 rialia. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 430 euroa ja 632 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on julkaissut kellosta kaksi versiota, jotka ovat 46 mm kokoinen miehille suunnattu titaaninen sekä 43 mm kokoinen naisille suunnattu keraaminen versio. Huawein mukaan uutuuskello yhdistää modernin teknologian klassiseen tyyliin.

43 millimetrin versio on valmistettu nanokiteisestä keraamista ja siinä on myös safiirilasia. Lisäksi tarjolla on valkoinen keraaminen ranneke, jonka rinnalla myydään myös valkoista nahkarannekkeella varusteltua versiota, jossa on kultaisien yksityiskohtien sijasta hopeat yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Painoa kellolla on noin 50 grammaa ja Huawei on laittanut mukaan IP68-luokituksen ja 5 ATM -luokituksen. Huawein mukaan älykellolla voidaan sukeltaa esimerkiksi 30 metrin syvyyteen. Laitteessa on 1,32 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, joka on pyöreä. Huawei lupaa kellolle tyypillisessä käytössä 7 päivän mittaisen akunkeston.

46 millimetrin versio on valmistettu titaanista ja siinä on myös safiirilasi. Huawei kertoo Watch GT 3 Pron titaanisen version huokuvan lujuuden viehätystä. Titaanista versiota Huawei myy kahdessa versiossa, joista toisessa on nahkainen ranneke ja toisessa on muovinen ranneke.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Titaaninen versio painaa 54 grammaa ja se tarjoaa suuren 1,43 tuuman AMOLED-näytön. Kello on myös IP68- ja 5 ATM -luokiteltu, mutta siinä on suuremman akun ansiosta parempi 14 päivän akunkesto tyypillisessä käytössä.

Molemmat Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot ovat varusteltuna langattomalla latauksella sekä HarmonyOS-käyttöjärjestelmällä. Kellot tarjoavat myös kaikki muut Huawein älykellojen tutut terveys- ja urheiluominaisuudet. Mukana on tuki sykkeen mittaukselle, unen seurannalle sekä veren happipitoisuuden mittaukselle. Huawei on tuonut mukaan uutena ominaisuutena golfkenttätilan, josta on hyötyä golfaajille. Nähtävästi globaalisti joudutaan karsimaan EKG-mittauksesta.

Lähde: Huawei Saudi-Arabia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei