OnePlusYleinen

OnePlus Pad -tabletti nyt saatavilla Suomessa 499 euron hintaan

OnePlus Pad

OnePlussan ensimmäinen tablettilaite OnePlus Pad on nyt tullut saataville Suomessa. Tabletti tuli jo aikaisemmin ennakkomyyntiin, mutta nyt 18. toukokuuta toimitukset ovat käynnistyneet OnePlussan verkkokaupan sekä suomalaisten jälleenmyyjien kautta.

Artikkelin kirjoitushetkellä tablettia näyttää olevan vaikea saada käsiinsä luvattuna päivänä, jos sitä ei ole tilannut ennakkoon. Esimerkiksi OnePlussan omassa verkkokaupassa tabletit ovat myyty loppuun, Gigantin varastoon tablettia saapuu vasta kesäkuussa ja DNA ilmoittaa tabletin olevan edelleen ennakkomyynnissä. Lisäksi toimituksien aloitus on sattunut pyhäpäivälle, joka myös hankaloittaa toimituksien kulkua.

Uusi OnePlus Pad maksaa 499 euroa 8 + 128 gigatavun muistiversiossa. Lisäksi tabletille on ostettavissa erikseen lisälaitteita. OnePlus Stylo -kynä maksaa 99 euroa. OnePlus Magnetic Keyboard maksaa 149 euroa sekä OnePlus Pad Case maksaa 59 euroa. Näppäimistöstä ei ole tarjolla Nordic-versiota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on OnePlus Pad

Muotoilullisesti OnePlus Pad tarjoaa jotain hieman massasta erottuvaa. Tabletissa kerrotaan olevan Star Orbit -kaiverrus, ja se käyttää CNC-koneistettua alumiiniseosta. OnePlus Pad tulee saataville vihreässä Halo Green -värissä. OnePlussan mukaan vihreä edustaa elämää, intohimoa ja mahdollisuutta, joka heijastaa luonnon voimaa raakuudella ja elinvoimalla. OnePlus Padin keskitetyn kameran luvataan tekevän tabletilla kuvaamisesta helpompaa, kun tablettia pitää kädessä.

OnePlus Padin etuosassa on käytetty 2,5D kaarevaa lasia, ja siinä on 88 prosentin näyttö-runko-suhde. Näytön kehykset ovat 6,54 millimetrin paksuiset. OnePlus Padissa on 11,61 tuuman näyttö, jossa on 7:5-kuvasuhde sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Näyttöön on saatu mukaan myös Dolby Vision -tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Padissa on Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa Cortex-X2-ytimen jopa 3,05 GHz:n kellotaajuudella. MediaTekin kehittämä Dimensity 9000 on huippuluokan piiri, joka on valmistettu TSMC:n 4 nanometrin prosessilla. Järjestelmäpiiri tarjoaa 35 prosenttia paremman suorituskyvyn ja 37 prosenttia paremman virrankulutuksen kuin Dimensity 8100.

Tablettiin OnePlus on saanut 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. 9510 milliampeeritunnin akulla varustettu OnePlus Pad takaa valmistajan mukaan yli 14,5 tunnin videotoiston ja kuukauden valmiusajan. Tabletissa on 67 watin SuperVOOC-pikalataus, joka lataa tabletin akun tyhjästä täyteen 80 minuutissa. Laturia ei toimiteta tabletin mukana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad

OnePlus Pad tukee saumatonta yhteyttä OnePlus-älypuhelimiin, joissa on uusin OxygenOS-versio. Tabletti voi myös muodostaa automaattisesti verkkoyhteyden puhelimen kautta. Käyttöjärjestelmänä on Googlen tuorein Android 13. OnePlus on luvannut tabletille 3 suurta Android-versiopäivitystä sekä 4 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Tabletti tukee Dolby Atmosia ja käyttää OnePlusin omaa omni bearing -äänikenttätekniikkaa, joka tunnistaa älykkäästi näytön suunnan ja vaihtaa automaattisesti vasemman ja oikean äänikanavan välillä saadakseen mukaansatempaavamman äänentoistokokemuksen.

Takaosan kamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä ja etuosan kameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin. OnePlus Padille on erikseen ostettavissa myös suojakuori, OnePlus Stylo -kynä ja OnePlus Magnetic-näppäimistö.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus