OnePlusYleinen

OnePlus paljasti: Android 14 -käyttöjärjestelmään perustuva OxygenOS 14 julkaistaan 25. syyskuuta

OnePlus on tänään paljastanut, että brändin uusin OxygenOS 14 -käyttöliittymä tullaan julkaisemaan 25. syyskuuta. OxygenOS 14 on yksi ensimmäisistä Android 14 -versioon perustuvista ohjelmistoista, ja se tulee OnePlussan mukaan tarjoamaan joukon uusia jännittäviä ominaisuuksia sekä entistä paremman käyttökokemuksen.

”OnePlus on sitoutunut tarjoamaan nopean, sulavan ja vakaan OxygenOS:n käyttäjillemme”, sanoo Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO). ”OnePlussan uusimpiin innovaatioihin pohjautuva OxygenOS 14 tulee olemaan OnePlussan historian älykkäin ja intuitiivisin ohjelmistotuote.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OxygenOS 14:n myötä OnePlus-laitteiden ohjelmistokokemus on kehittynyt entistä vaistonvaraisemmaksi ja helpommin hallittavaksi. Elävöittääkseen tämän kokemuksen OnePlus esittelee OxygenOS 14:lle uuden suorituskykyalustansa, Trinity Enginen.

Saavuttamalla suuremman synergian laitteiston ja ohjelmiston välillä, Trinity Engine vapauttaa OnePlus-laitteiden potentiaalin vastaamaan alan haasteisiin tavoittelemalla korkeampaa virransäästöä, parempaa moniajoa ja kestävämpää nopeaa ja sulavaa käyttökokemusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

CPU Vitalization, RAM Vitalization, ROM Vitalization, HyperBoost, HyperTouch ja HyperRendering ovat Trinity Enginen kuusi innovatiivista teknologiaa, jotka yhdistettynä takaavat OnePlussan mukaan monipuolisen, nopean ja sulavan kokemuksen esimerkiksi sovellusten moniajossa, intensiivisessä mobiilipelaamisessa ja yleisesti puhelimen pitkäkestoisessa käytössä.

Googlen odotetaan esittelevän lähiviikkoina virallisen Android 14 -version, jonka jälkeen monet valmistajat aloittavat jakamaan sitä omille puhelimilleen.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus