OnePlusYleinen

OnePlus parantaa päivityslupaustaan – jatkossa jopa 4 vuotta Android-päivityksiä ja 5 vuotta tietoturvapäivityksiä

OnePlus on vahvistanut parantavansa puhelimiensa päivityslupausta entisestään ensi vuodesta lähtien. OnePlus järjesti aikaisemmin tällä viikolla medioille tapahtuman Lontoossa, jossa yhtiö kertoi enemmän suunnitelmistaan OxygenOS-käyttöliittymän osalta.

Vuoden 2023 aikana julkaistavat valitut laitteet tulevat saamaan paremman päivityslupauksen, jonka tavoitteena on mahdollistaa puhelimien pidempi käyttöikä ja ajantasaiset ohjelmistot. OnePlussan uusi päivityslupaus kattaa 4 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 5 vuotta tietoturvapäivityksiä. OnePlussan tavoitteena on julkaista tietoturvapäivityksiä kahden kuukauden välein.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi OnePlus ei kuitenkaan vahvistanut, tuleeko uusittu päivityslupaus takautuvasti myös vanhemmille puhelimille. OnePlus kuitenkin vahvisti lupauksen tulevan ainakin valituille uusille laitteille ensi vuodesta lähtien. Päivityslupausta ei kuitenkaan ole lupa odottaa kaikille OnePlus-puhelimille, vaan todennäköisesti vain kalliimmille puhelimille.

Aikaisemmin OnePlus on luvannut lippulaivapuhelimilleen 3 vuoden ajan Android-versiopäivityksiä sekä 4 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä. Parannusta tullaan saamaan siis vuoden verran, joka pidentää entisestään laitteiden käyttöikää. Maailmanlaajuisesti kuluttajat käyttävät myös puhelimiaan aikaisempaa pidempään, jonka takia myös OnePlus haluaa mahdollistaa toimivan ohjelmistokokemuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nord-mallistossa OnePlus on aikaisemmin tarjonnut 2 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 3 vuotta tietoturvapäivityksiä. Nord N -mallistossa on tarjottu 1 vuoden Android-versiopäivitykset sekä 3 vuotta tietoturvapäivityksiä. Toistaiseksi OnePlus ei ole kertonut suunnitelmista parantaa kyseisien tuotemallistojen päivityslupausta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus