OnePlusYleinen

OnePlus-perustajat vihjailevat OnePlus 5T -puhelimesta – julkaisu tapahtunee marraskuussa

OnePlussan odotetaan kertovan jo pian päivämäärän, jolloin uusi OnePlus 5T tullaan julkaisemaan. Huhut puhelimen ympärillä käyvät kuumina ja nyt myös tuttu vuotaja on kertonut, että puhelin saatettaisiin julkaista ensi kuussa. Myös OnePlussan johtohahmot Carl Pei sekä Pete Lau ovat omalta osaltansa aloittaneet vihjailun mahdollisesti uuden puhelimen julkaisun lähenemisestä.

Evan Blass on kertonut Twitterissä, että hänen lähteensä mukaan uudessa OnePlus 5T:ssä olisi 18:9-kuvasuhteen näyttö ja julkaisu tapahtuisi 20. marraskuuta tai myöhemmin, eli noin kuukauden päästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä aktivoituivat tänään myös OnePlussan kaksi perustajaa Carl Pei sekä Pete Lau, jotka julkaisivat lähes saman aikaisesti todennäköisesti OnePlus 5T -puhelimella otetut kuvat. Kuviin molemmat perustajista olivat laittaneet lähes identtiset kuvatekstit, joista ei kuitenkaan käynyt ilmi, millä kameralla tai puhelimella kuvat on otettu.

OnePlus 5T -puhelimeen voidaan odottaa noin 6 tuuman Full HD+ -näyttöä sekä Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä, jonka tukena on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi OnePlus 5T:ssä sormenjälkilukijan uskotaan siirtyvän laitteen taakse uuden näytön takia. Puhelimen kaksoiskameran odotetaan saavan pieniä parannuksia OnePlus 5 -malliin verrattuna. OnePlus 5T -puhelimeen odotetaan 20 + 20 megapikselin pääkameraa.

Lähde: Carl Pei, Pete Lau, Evan Blass

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus