OnePlusYleinen

OnePlus-pomo vahvisti: Edullisempi älypuhelin tulossa pian

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

OnePlussan toimitusjohtaja sekä perustaja Pete Lau on kertonut tuoreessa haastattelussa, että yhtiö aikoo julkaista pian myös edullisemman älypuhelimen. Edullisempaa älypuhelinta on OnePlussalta odotettu jo useamman kuukauden ajan, sillä huhuissa on ollut keskihintainen OnePlus Z -mallinimeä kantava 5G-puhelin.

Fast Company -sivuston haastattelussa Pete Lau on vahvistanut OnePlussan tuovan markkinoille uuden edullisemman hintaluokan älypuhelimen. Haastattelussa kerrottiin uusia tuotteita olevan tulossa pian Intian markkinoille, mutta julkaisun kerrotaan tapahtuvan myös muilla markkina-alueilla, kuten Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa myöhemmin tänä vuonna. Laun mukaan myös edullisemmat tuotteet tulevat jatkamaan edelleen OnePlussan standardia, mutta edullisempien hintojen ansiosta yhä useammat voivat käyttää OnePlussan tuotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä OnePlus 8 -malliston puhelimien hinnat asettuvat 699-999 euron hintahaarukkaan, mutta OnePlus on tunnettu alun alkaen erityisesti kilpailijoita edullisimmista älypuhelimista. Tavoitteena OnePlussalla on siis tuoda uusia puhelimia selvästi edullisempaan hintapisteeseen, mutta kovin tarkasti uutuuslaitteesta ei haastattelussa kerrottu.

Haastattelussa Lau kuitenkin kertoi, että edullisemmat puhelimet ovat osa suurempaa suunnitelmaa. Viime vuonna OnePlus julkaisi jo Intian markkinoille omia älytelevisioita, mutta nähtävästi tulevaisuudessa yhtiöltä on lupa odottaa laajempaa portfoliota erilaisia tuotteita eri tuotekategorioissa. OnePlussan tavoitteena on luoda ekosysteemi, sillä se on tulevaisuuden trendi.

Kesän aikana OnePlussalta odotetaan ainakin noin 400-500 euron haarukkaan sijoittuvaa 5G-yhteyksillä varusteltua OnePlus Z -älypuhelinta sekä uusia täyslangattomia OnePlus Buds -kuulokkeita. Toistaiseksi OnePlus ei ole vahvistanut uutuuslaitteiden julkaisuajankohtaa, mutta huhuissa on ollut heinäkuu.

Lähde: Fast Company

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus