AndroidOnePlusYleinen

OnePlus-puhelimet Elisan myydyimpiä jo vuoden – perustajajäsen Carl Pei tulossa Suomeen

OnePlus 5

Kiinalainen OnePlus on ehtinyt esittelemään jo usean älypuhelimen ja Suomessakin laitteet ovat tulleet tarjolle verkko-operaattori Elisan kautta. OnePlus-puhelinten mallit OnePlus 3, 3T ja 5 ovat olleet Elisan myydyimpiä puhelimia jo kokonaisen vuoden ajan. Marraskuun lopussa lanseerattu 3T-malli ylsi heti sijalle neljä ja joulukuussa se saavutti ykkössijan.

OnePlus 3T pysyi ykkösenä aina toukokuuhun saakka, jonka jälkeen sen paikan vei juhannuksen alla julkaistu OnePlus 5. Yksityisasiakkaiden lisäksi myös yritysasiakkaat ovat suosineet erityisesti viimeisintä OnePlus 5 -mallia, joka on ollut Elisan myydyin B2B-puhelin heinä- ja elokuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus korostaa tuotteiden viimeistelyä, yksityiskohtien hiomista ja käyttäjiltä saadun palautteen huomioimista laitteiden suunnittelussa. OnePlussan tiedotteen mukaan oleellista myyntimenestyksessä on ollut myös sujuva yhteistyö Elisan kanssa, joka myy OnePlus-puhelimia ainoana Suomessa OnePlussan oman verkkokaupan lisäksi.

Suomalaisten aktiivisuus ei ole jäänyt huomioimatta myöskään OnePlussan perustajajäseneltä, Ruotsista kotoisin olevalta Carl Peiltä:

“Suomalaiset ovat toivottaneet meidät hienosti tervetulleiksi alusta asti. Kulunut vuosi Elisan myyntilistan ykkösenä on ollut tärkeä palaute työllemme. Suomalaiset ovat olleet aktiivisia järjestämissämme tapahtumissa ja olemme saaneet erittäin hyvää palautetta paikallisessa mediassa. Meille jää vain parhaiden mahdollisten tuotteiden valmistaminen, jotta voimme vastata odotuksiin jatkossakin.”

OnePlussan julkaiseman tiedotteen mukaan Carl Pei osallistuu Helsingissä marras-joulukuussa järjestettävään Slushiin.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android