OnePlusYleinen

OnePlus: Tulevassa puhelimessa on ”supersulava ja terävä” näyttö

OnePlus 7 luonnoksia.

OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau on antanut The Verge -sivustolle haastattelun liittyen yhtiön tulevaan älypuhelinjulkistukseen. Artikkelissa puhutaan tulevien puhelimien näytöistä sekä samalla saatiin vahvistus 5G-versiosta.

Lau ei paljasta haastattelussa tulevien puhelimien mallinimiä, mutta vahvistaa joitakin jo huhuttuja ominaisuuksia sekä seikkoja. OnePlus tulee julkaisemaan perusversion lisäksi myös ”superlippulaivapuhelimen”, jonka on huhuttu kantavan nimeä OnePlus 7 Pro. Perusversion nimi olisi huhujen mukaan OnePlus 7 ja se olisi lähempänä viime vuoden OnePlus 6T -puhelinta. Pro-versioon on nyt vahvistettu tulevan 5G-yhteydet, joita perusversio ei tule saamaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmissa tulevissa OnePlus-puhelimissa nähdään uudenlainen näyttö, jonka kehittämiseen on käytetty selvästi enemmän resursseja kuin missään muussa OnePlusin puhelimessa aikaisemmin. Uudistuneen näyttöpaneelin kerrotaan määrittelevän uudelleen käsitteet nopea ja sulava. Pete Lau kertoo The Vergen mukaan hämmästyneen ensimmäisen kerran, kun näki näytön itse ja lupaakin OnePlus 7:n näytön olevan ”supersulava ja terävä”. OnePlus ei kuitenkaan kerro mitään yksityiskohtia näytöstä, mutta huhujen mukaan näyttöpaneelissa olisi 90 hertsin virkistystaajuus. Yleisesti älypuhelimissa on 60 hertsin virkistystaajuus, mutta muun muassa pelipuhelimissa on nähty jo 120 hertsin virkistystaajuudella olevia näyttöjä.

Odotuksien mukaan OnePlus 7 tulee olemaan kalliimpi kuin edeltäjänsä OnePlus 6T. OnePlus on vuosi vuodelta nostanut puhelimiensa hintoja, joka on myös ollut ymmärrettävää parempien teknisien ominaisuuksien valossa.

The Vergen julkaisema Pete Laun haastattelu vahvistaa kaksi asiaa tulevasta julkaisusta. Yhtiö tulee tarjoamaan premium-version OnePlus 7 -puhelimesta, jossa on 5G-yhteydet, mutta sitä ei tulla tuomaan kovin mahtipontisesti markkinoille, sillä 5G-verkon kattavuus on edelleenkin varsin rajallinen. Pääaihe haastattelussa oli kuitenkin uusittu näyttö, jonka kerrotaan olevan suuri riski-investointi OnePlusille ja näyttö maksaa kolminkertaisesti enemmän kuin normaalisti älypuhelimien näytöt.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus