OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti julkaisevansa ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimensa Oppon uutuuden kanssa samanaikaisesti – Nämä ominaisuudet paljastettiin

OnePlus on kertonut julkaisevansa pian ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä vahvistettu, mutta laite on kehitetty vahvasti yhdessä Oppon kanssa. Lisäksi molemmilta brändeiltä tulee taittuvanäyttöinen puhelin samaan aikaan.

Tuleva taittuvanäyttöinen älypuhelin on yhdessä OPPO-tiimin ja OnePlus-tiimin kehittämä. Molemmilla tiimeillä kerrotaan olevan vahvaa kokemusta, ja taittuvanäyttöisellä älypuhelimella on erilainen markkinastrategia eri maissa ja alueilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus-käyttäjille miellyttävänä ominaisuutena OnePlus on vahvistanut puhelimen saavan Alert Slider -tilakytkimen. Ominaisuus on tullut jo aikaisemmin tutuksi OnePlussan muista puhelimista, joten se saadaan nyt myös ensimmäiseen taittuvanäyttöiseen laitteeseen.

Sarana on yksi osa-alue, johon puhelimessa on panostettu. Sarana on kriittinen komponentti, joka ei vaikuta ainoastaan laitteen sisällä olevaan tilaan, vaan myös sen yleiseen kestävyyteen ja käyttöikään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Taittuvanäyttöisen OnePlus-puhelimen tapauksessa on kehitetty 35 patenttia erityisesti saranaan liittyen. Huolellisen materiaalivalinnan ansiosta OnePlus on onnistunut pienentämään saranan kokoa ja painoa samalla kun sen lujuutta on vahvistettu.

Verrattuna OPPO Find N2:ssa käytettyyn saranaan, OnePlus-laitteen saranassa on jopa 31 komponenttia vähemmän. Tämä ei ainoastaan kevennä laitetta, vaan myös tarjoaa parannuksia materiaalisuunnittelussa ja kasvattaa yleisesti lujuutta. OnePlus-laitteen sarana on 37 % pienempi kuin Find N2:n vastine.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on myös vakuuttunut siitä, että kyseessä tulee olemaan paras taittuvanäyttöinen älypuhelin tähän mennessä. OnePlussan mukaan puhelin vastaa kysyntään, jossa käyttäjä tarvitsee suurta näyttöä kompaktissa ja miellyttävässä paketissa.

Ohuen ja kevyen muotoilun ohella OnePlus lupaa puhelimessa olevan tehokas kamera ja sulava sekä nopea käyttökokemus.

Tarkempia tietoja OnePlus kertonee puhelimesta lähiaikoina.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus