OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Tulevassa puhelimessa on langaton lataus – latausalusta paljastui myös vuotokuvista

OnePlus on vahvistanut ennen OnePlus 8 -puhelimien virallista julkaisua, että yhtiön tulevassa puhelimessa on ensimmäistä kertaa langaton lataus. OnePlus kutsuu langatonta latausta Warp Charge 30 Wireless -nimellä, joka viittaa siis aikaisemmin nähtyyn Warp Charge 30 -langalliseen pikalataukseen.

OnePlussan mukaan langaton lataus ei ole aikaisemmin täyttänyt samoja standardeja kuin Warp Charge, jonka takia sitä ei ole aikaisemmin nähty yhtiön laitteissa. OnePlus on kuitenkin kehittänyt langatonta latausta eteenpäin, jonka ansiosta nykyisen kaltainen erittäin nopea langaton lataus on saatu aikaiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Warp Charge 30 Wireless -latauksen avulla puhelinta voidaan ladata 30 watin teholla myös langattomasti. OnePlussan mukaan tulevan puhelimen akku latautuu sen avustuksella 1 prosentista 50 prosenttiin vain puolessa tunnissa.

Vaikka OnePlus hyödyntää omaa langatonta lataustekniikkaansa, jotta laturin nopeus on tarpeeksi suureksi, niin luonnollisesti tulevassa puhelimessa on myös tuki Qi-standardille. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ei ole välttämätöntä hankkia OnePlussan omaa latausalustaa, vaan puhelin latautuu myös muiden Qi-standardiin pohjautuvien latausalustoiden kanssa, mutta tällöin latausteho on vain 5 wattia.

Vaikka OnePlus on jo vahvistanut langattoman latauksen tulevaan OnePlus 8 -malliston älypuhelimeen, niin myös kuvia on päässyt vuotamaan tulevasta langattomasta latausalustasta. Latausalustan odotetaan maksavan Euroopassa noin 70 euroa. OnePlus 8 -malliston uutuuspuhelimet julkaistaan virallisesti ensi viikolla 14. huhtikuuta 2020.

Lähde: OnePlus Forum, Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus