SamsungYleinen

Samsung lopetti Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimien päivittämisen

Galaxy S7 edge

Samsung on tiputtanut vuonna 2016 julkaistut Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -älypuhelimet päivityslistoiltansa, joka tarkoittaa siis, ettei laitteille ole enää tulossa uusia säännöllisiä päivityksiä. Molemmissa puhelimissa tuorein Android-versio on ollut Android 8.0, jonka jälkeen laitteet ovat saaneet tietoturvapäivityksiä tasaisin väliajoin.

Nyt Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge ovat saaneet viimeisen päivityksen, joka tarjoaa maaliskuussa 2020 julkaistut tietoturvakorjaukset. Tähän asti Samsung on päivittänyt puhelimia vuosineljänneksittäin, eli neljä kertaa vuodessa. Samsungilla on ollut käytäntönä tarjota huippuluokan Galaxy-puhelimilleen neljä vuotta päivityksiä julkaisun jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimet ovat tiputettu päivityslistoilta, niin se ei tarkoita, etteikö niille saattaisi tulevaisuudessa tulla joitakin päivityksiä. Samsung saattaa päivittää puhelimia esimerkiksi, jos niissä havaitaan jokin haavoittuvuus. Säännöllisiä Android-tietoturvakorjauksia puhelimille ei enää kuitenkaan tule. Neljä vuotta päivityksiä on hyvä saavutus Android-maailmassa, sillä monet valmistajat tarjoavat tällä hetkellä vain kolme vuotta päivityksiä.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung