OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti tulevissa puhelimissa olevan tuki 5G-yhteyksille – nouseeko hinta radikaalisti?

OnePlus on tänään vahvistanut, että yhtiön tulevissa älypuhelimissa tullaan näkemään 5G-yhteydet. Asialle on saatu vihdoin vahvistus, vaikka tuki 5G-yhteyksille on jo tänä vuonna hyvin luonnollinen osa Android-huippupuhelia. OnePlussan odotetaan julkaisevan huhtikuussa uudet OnePlus 8 -malliston älypuhelimet.

”Tämä on saavutus sekä OnePlussalle että käyttäjillemme. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäisten joukossa julkaisemassa täyden sarjan 5G-puhelimia”, sanoi OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on perustamisestaan lähtien ollut ensimmäisten joukossa kehittämässä nopeaa ja sulavaa käyttökokemusta älypuhelimiensa käyttäjille. OnePlussan ensimmäinen älypuhelin julkaistiin 3G:n ja 4G:n siirtymäkauden aikana. Nyt yhtiö on ensimmäisten joukossa tuomassa käyttäjilleen 5G-yhteydellä varustetut puhelimet. Viime vuonna OnePlus toi muun muassa Suomessa ensimmäisien maiden joukossa myyntiin OnePlus 7 Pro 5G -älypuhelimen, jossa oli tuki siis uuden sukupolven verkkotekniikoille.

”Uskomme, että 5G-aikakauden myötä älypuhelinten käyttökokemus muuttuu dramaattisesti”, Lau lisäsi. ”5G:n pieni latenssi ja kehittyneet pilvipalvelut auttavat meitä mahdollistamaan ennennäkemättömiä kokemuksia. Samalla pystymme tarjoamaan uusia elämyksiä esimerkiksi pelaamiseen, joka on monille OnePlussan käyttäjille tärkeä asia.”

OnePlus on tutkinut 5G:tä jo vuodesta 2016 asti. Vuosien aikana yhtiölle on kertynyt runsaasti kokemusta ja huipputeknologiaa 5G-älypuhelimien kaupallistamisen ja massatuotannon mahdollistamiseksi.

Todennäköisesti pian julkaistavissa OnePlus 8 -puhelimissa tullaan näkemään Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistetty Snapdragon X55 -5G-modeemi. Lisäksi puhelimien hinnoittelu tulee todennäköisesti nousemaan radikaalisti, sillä 5G-puhelimet ovat edelleen olleet selvästi kalliimpia kuin 4G-puhelimet.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. OnePlus ei yli tonnia luureistaan vielä tänä vuonna pyydä, se on saletti. 879€ maximi.

  2. LOL, Itse veikkaan korkeintaan
    798.45 € Lite mallista , missä Snapdragon 737 +x56.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus