OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Uutuuspuhelimessa enemmän RAM-muistia kuin koskaan aikaisemmin – myös paljon muuta paljastettu

OnePlus 10T Glacier Mat Case

OnePlus 10T tullaan julkaisemaan virallisesti 3. elokuuta, eli jo ensi viikolla. OnePlus on itse paljastanut puhelimesta jo lähes kaiken ennen virallista julkaisua, sillä brändi on tiputellut yksittäisiä tietoja sosiaalisen median kanavissaan.

Puhelimessa on nyt vahvistettu olevan muun muassa enemmän RAM-muistia kuin missään aikaisemmassa OnePlus-puhelimessa. OnePlus 10T tulee saamaan 16 gigatavua RAM-muistia, joka perustuu LPDDR5-versioon. Lisäksi puhelin tulee saamaan 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa, joka perustuu UFS 3.1 -standardiin. OnePlussan mukaan puhelin pystyy avaamaan jopa 35 sovellusta taustalle ilman ongelmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Uutuuspuhelimessa on myös vahvistettu olevan huippuluokan näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Tarkkoja tietoja näytöstä ei ole vahvistettu, mutta odotettavasti kyseessä on OLED-paneeli. Lisäksi näytössä on kuvien perustella etukameraa varten tehty keskitetty reikä ja näyttö olisi kauttaaltaan tasainen.


OnePlus on myös vahvistanut julkaisevansa puhelimesta kaksi väriversiota, jotka ovat Moonstone Black sekä Jade Green. OnePlus 10T -puhelimen on myös vahvistettu saavan 50 megapikselin pääkameran, joka perustuu Sony IMX766 -sensoriin. Pääkameran kaveriksi on kerrottu tulevan ultralaajakulmakamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tehoista tulee vastaamaan luonnollisestikin Qualcommin tuorein Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Jäähdytyksestä tulee vastaamaan uusittu jäähdytysjärjestelmä ja OnePlus on kertonut puhelimeen olevan ostettavissa erillinen Glacier Mat -suojakuori, joka pitää laitteen vielä viileämpänä.

OnePlus 10T julkaistaan siis 3. elokuuta, jolloin kuullaan kaikki tiedot puhelimesta. OnePlus järjestää myös kaikille avoimen julkaisutilaisuuden Suomessa samana päivänä, josta voi lukea tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: OnePlus Forum, Twitter (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus