OnePlusYleinen

OnePlus valtaa uuden tuotekategorian – ensi vuonna luvassa OnePlus äly-TV

OnePlus laajentaa tuoteportfoliotaan ensimmäistä kertaa perustamisensa jälkeen. Yhtiö kertoi tänään uudesta älytelevisiosta ja visiostaan tuoda koteihin täysi internetiin kytketty käyttäjäkokemus.

OnePlus on tänään ilmoittanut, että se kehittää ensimmäistä älytelevisiotaan. Yhtiön visio on valmistaa lippulaivatuotteita, jotka kehittävät ihmisten kokemuksia yksinkertaisuuteen, tehokkuuteen ja älykkäisiin toimintoihin perustuvilla laitteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutta liiketoiminta-aluetta tulee vetämään OnePlusin perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau, joka jatkaa myös älypuhelintoimintojen johtamista. Laulla on takanaan yli 20 vuoden ura älypuhelinten ja Blue-ray-soitinten parissa.

“Haaveilen ajasta, jolloin teknologia on täysin saumaton ja vaivaton osa elämää olematta kuitenkaan kaiken keskipiste. Vaikka muu kuluttajaelektroniikka kehittyy, ovat televisiot edelleen melko tavallisia ja kömpelöitä”, Lau kertoi. “Me tuomme alalle OnePlusille ominaisia vahvuuksia. Uuden toiminta-alueen myötä pääsemme perehtymään siihen, miten täysin internetiin yhdistetty käyttäjäkokemus voi parantaa arkielämää.”

Äly-TV on OnePlusille luontainen laajennus. Laadukkaan laitteiston, uusimman teknologian, saumattoman käyttäjäkokemuksen sekä minimalistisen ja ajattoman muotoilun siivittämänä yhtiö aikoo paikata puutteita televisiomarkkinoilla samalla lailla kuin se teki älypuhelinmarkkinoilla.

“Useimmat meistä viettävät arkensa neljässä eri ympäristössä: kotona, työpaikalla, työmatkalla ja vapaa-ajalla. Koti lienee näistä kaikista tärkein. Se on myös ympäristö, jonne älykäs yhdistettävyys on vasta leviämässä. Edelleen niinkin yksinkertaiset asiat kuin kännykästä löytyvien valokuvien katselu televisiosta on vaikeaa. Tekoälyn kehittyessä mielikuvituksella ei ole rajoja. Nyt katsotaan tulevaisuuteen”, Lau totesi.

OnePlus on tunnettu käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta ja arvoista, ja näitä se soveltaa myös äly-tv:n kehittämisessä. Käyttäjiltä saatu palaute on ollut yhtiölle merkittävää älypuhelinten kehittämisessä. Siksi palaute ja ehdotukset ovat tervetulleita jatkossakin myös uuden äly-tv:n kehittämisessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlus Finland lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus