OnePlusYleinen

OnePlus vihjaa tulevasta julkaisusta – ”Tulossa pian”

OnePlusin julkaisema vihjauskuva.

OnePlus on julkaissut tänään sosiaalisen median kanavissaan vihjailevan kuvan, jonka saatetekstinä on ainoastaan ”tulossa pian”. Uutta puhelinta OnePlusilta on turha vielä odotella, sillä yhtiö julkaisi vain muutama viikko sitten uudet OnePlus 7T-, OnePlus 7T Pro- ja OnePlus 7T Pro McLaren Edition -puhelimet. Seuraavat puhelinjulkistukset OnePlusilta tullaan todennäköisesti näkemään vasta vuoden 2020 keväällä.

Monet OnePlusin seuraajat Twitterissä ja Facebookissa ovat lähteneet arvuuttelemaan, mitä OnePlus aikoo tulla kertomaan lähiaikoina. OnePlusin on arvuuteltu vihjailevan muun muassa uudesta puhelimesta, älykellosta tai uudesta väriversiota. OnePlusin mukaan kyse ei ole kuitenkaan mistään edellä mainituista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Deutschland on Twitterissä kertonut, että tuleva julkaisu tulee liittymään jollain tavalla äänentoistoon, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole kaiutin tai kuulokkeet. Julkaistussa kuvassa on nähtävillä kolme OnePlus 7T Pro -puhelinta, jotka löytyvät jonkinlaisesta mustasta laatikosta. Kahden puhelimen näytöllä on nähtävillä hieman valoa tai jonkinlainen heijastus.

Valitettavasti OnePlusin vihjaus jättää paljon arvailujen varaan. Jotain uutta on tulossa, mutta mitä, se selvinnee lähipäivien aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlus (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus