OnePlusYleinen

OnePlus Watch 2 nyt Suomessa – Saatavilla heti selvästi alle 300 euron hinnalla

OnePlus Watch 2

OnePlus julkisti viime viikolla MWC-messujen yhteydessä uuden Watch 2 -älykellon, joka on yhtiön toisen sukupolven älykello kolmen vuoden tauon jälkeen. Lyhyen ennakkotilausmahdollisuuden jälkeen kello on nyt tullut saataville myös Suomessa.

Ennakkomyynti alkoi jo 26. helmikuuta, mutta tänään 4. maaliskuuta se on tullut virallisesti saataville useiden jälleenmyyjien valikoimiin. OnePlussan omassa verkkokaupassa kello on jo myyty pääasiassa loppuun, mutta jälleenmyyjiltä sitä löytyy varastosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon värivaihtoehdot ovat Black Steel (musta ranneke) ja Radiant Steel (tummanvihreä ranneke), ja suositushinta on 329 euroa. Kelloa myydään Suomessa monessa paikassa 299 euron hinnalla, mutta erilaisista tarjouksista hinnasta saa vieläkin hieman pois. Esimerkiksi Elisan asiakkaat voivat tilata kellon itselleen 279 euron hinnalla, joka tarkoittaa 50 euron alennusta suositushinnasta.

Tällainen on OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 on muotoilultaan yhtenevä OnePlus 12 -puhelimen erikoisen kamera-alueen kanssa. OnePlus Watch 2:n kellotaulu on safiirikristallia, joka tekee siitä iskunkestävän ja naarmuja hylkivän, tinkimättä näytön kirkkaudesta. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Yhdysvaltain armeijastandardin MIL-STD-810H mukaan sertifioitu OnePlus Watch 2 kestää kovia olosuhteita ja ympäristön rasitusta. IP68-kestävyysluokitus sekä 5ATMvesitiiviysluokitus takaavat puolestaan erinomaisen suorituskyvyn myös rannalla tai uimassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch 2 -älykellossa on 1,43 tuuman kokoinen pyöreä AMOLED-näyttöpaneeli. Siinä on 466 x 466 pikselin tarkkuus, 1000 nitin maksimikirkkaus sekä 60 hertsin virkistystaajuus.

Älykellossa on OnePlussan itse kehittämä kaksoisarkkitehtuuri, eli kello toimii kahdella eri piirisarjalla, Snapdragon W5- ja BES 2700 MCU Efficiency -piireillä. BES2700 Efficiency käyttää RTOS-järjestelmää ja käsittelee taustatoimintoja ja yksinkertaisia tehtäviä, kun taas Snapdragon W5 herää käyntiin korkeampaa suorituskykyä vaativiin tehtäviin, kuten Google-sovellusten käyttämiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaksipiirisen arkkitehtuurin ja 500 milliampeeritunnin akun ansiosta OnePlus Watch 2 voi tarjota jopa 100 tunnin akunkeston Smart Mode -tilassa tai 48 tunnin akunkeston intensiivisessä käytössä. 7.5 watin VOOC-pikalatauksella akku voidaan ladata tyhjästä täyteen 60 minuutissa. 2 gigatavun RAM- ja 32 gigatavun ROM-muisteilla OnePlus Watch 2 tarjoaa myös runsaasti käyttömuistia ja tallennustilaa.

OnePlus Watch 2:ssa on suositut Google-sovellukset, kuten Maps, Assistant, Wallet ja Kalenteri, sekä tuki muille kolmansien osapuolien sovelluksille Googlen Play -sovelluskaupasta kellossa. Nopean Fast Pair -liitännän avulla voit helposti yhdistää OnePlus Watch 2:n OnePlus-puhelimen tai muun Android-älypuhelimen kanssa.

OnePlus Watch 2 ja OHealth-sovellus tukevat Health Connect by Android -sovellusta, jonka avulla voi hallita useiden terveys- ja kuntoilusovellusten sekä -laitteiden tietoja. OHealth-sovelluksen kautta saatavilla olevia kuntoiluominaisuuksia ovat yli 100 urheilulajin seurantaa, kuten esimerkiksi juoksu, pyöräily, sulkapallo, tennis ja laskettelu. Juoksunseurannassa käyttäjät voivat mitata tarkasti esimerkiksi askeltiheyttä, maksimaalista hapenottokykyä (VO2 max) ja maakosketusaikaa. OnePlus ja Googlen Wear OS -tiimien kerrotaan tehneen tiivistä yhteistyötä ominaisuuksien hienosäätämiseksi.

OnePlus Watch 2:ssa on myös tarkka kaksoistaajuus GPS, joka pystyy vastaanottamaan L5-GPS-signaaleja yleisesti käytettyjen L1-signaalien lisäksi. Kahden erillisen antennin käyttö molempaa GPS-signaalia kohden parantaa entisestään käyttäjän paikantamisen tarkkuutta ja luotettavuutta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus