SamsungYleinen

Samsung julkisti uuden ja edullisen 5G-puhelimen – Galaxy F15 5G tuo mukanaan pitkän päivitystuen

Samsung Galaxy F15 5G

Samsung on julkistanut valituilla markkinoilla uuden Galaxy F15 5G -älypuhelimen, joka laajentaa yrityksen edullisemman pään 5G-mallistoa. Kyseessä on lähes sama laite kuin aikaisemmin jo Euroopassa myyntiin tuotu Galaxy A15 5G, mutta myös pieniä eroja on havaittavissa.

Ulkoisesti puhelin jatkaa Samsungin tuttua muotokieltä, sillä takaosassa on kolme erillistä kameraympyrää ja etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttö. Galaxy F15 5G on valmistettu pääasiassa muovista. Väriversiot ovat musta Ash Black, violetti Groovy Violet sekä vihreä Jazzy Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tarjoaa puhelimessa 6,5 tuuman kokoisen Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa Full HD+ -tarkkuus (2340 x 1080) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 6100 Plus -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka.

Galaxy F15 5G tuo tuoreimman Android 14 -käyttöjärjestelmän sekä One UI 6.0 -käyttöliittymän. Samsung lupaa 4 vuoden ajan Android-versiopäivityksiä sekä 5 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä. Muita mainittavia ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä perinteikäs 3,5 mm kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 13 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 6000 milliampeerituntia, joka erottaa Galaxy F15 5G:n aikaisemmasta Galaxy A15 5G -mallista, jossa on 5000 milliampeeritunnin akku. Lataus onnistuu 25 watin teholla langallisesti USB-C-liittimen kautta.

Galaxy F15 5G on esitelty Intiassa, jossa hinnat alkavat 15 999 rupiasta. Suoraan muunnettuna hinta on 178 euroa.

Lähde: Samsung Galaxy F15 5G -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung