OnePlusYleinen

OnePlus Watch -älykellon Cobalt-erikoisversio saapuu pian myyntiin – halukkaat ostajat joutuvat leikkimään Instagramin kanssa

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition

OnePlus Watch -älykello on ollut jo pidempään saatavilla Suomessa perusversiossa, mutta kellosta julkaistua Cobalt-erikoisversiota on jouduttu odottamaan myyntiin pitkään. Valitettavasti erikoisversio ei ole tulossa saataville kovinkaan laajasti ja sen ostamiseksi joutuu olemaan valppaana ja alistua Facebookin omistaman Instagramin käyttöön. Kelloa myydään vain Instagram Exclusive -myyntitapahtumassa 7. kesäkuuta alkaen.

OnePlus Watch Cobalt Limited Editionin myynti alkaa 7. kesäkuuta, jolloin OnePlus isännöi paikallisilla Instagram-sivuillaan Invite Code -metsästystä, jossa yhteisön jäsenillä Euroopassa on mahdollisuus osallistua sarjaan erityisiä virtuaalipelejä saadakseen koodinsa rajoitetun painoksen älykellolle. Tapahtuma jatkuu 17. kesäkuuta, jolloin käyttäjillä on yksi tunti aikaa löytää piilotettu verkkosivustolinkki OnePlus Instagram -kanavista ostaakseen OnePlus Watch Cobalt-erikoisversion OnePlus.com-verkkokaupasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch Cobalt Limited Editionissa on kellotaulu, jossa on safiirilasi ja Mohs-luokitus 9 naarmuuntumiskestävyyden parantamiseksi. Kellokotelo on valmistettu kobolttiseoksesta, erityisestä hypoallergeenisesta materiaalista, joka on kaksi kertaa kovempi ja korroosionkestävämpi kuin perinteinen ruostumaton teräs. Muilta osin erikoisversio on samanlainen kuin jo markkinoilla oleva perusversio. Kello tarjoaa muun muassa pyöreän OLED-näytön, 402 milliampeeritunnin akun, IP68-luokituksen sekä useita erilaisia toimintoja aktiivisuuden seurantaan. Lisätietoja OnePlus Watch -älykellosta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Toistaiseksi OnePlus Watch Cobalt -erikoisversion hintaa ei ole ilmoitettu.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus