SamsungYleinen

Kuvavuoto paljastaa Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen neljässä tyylikkäässä väriversiossa

Jo aikaisemmin tänä vuonna nettiin vuodettiin 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia Samsungin tulevasta Galaxy S21 FE -puhelimesta, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut omia kuviaan toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Uudet kuvat Galaxy S21 FE -puhelimesta perustuvat myös 3D-mallinnukseen, mutta ne paljastavat varsin tutun muotoilun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä kertaa kuvissa nähdään mahdollisesti puhelimen neljä erilaista väriversiota, jotka ovat musta, vihreä, violetti sekä valkoinen. Puhelimen takaosassa nähdään Galaxy S21 -malliston muista puhelimista tutuksi tullut kameratoteutus, joka on viety aivan laitteen vasempaan yläkulmaan. Kamera-alue poikkeaa kuitenkin hieman, sillä Galaxy S21 -malleissa se oli yhdistettynä alumiinikehykseen ja nyt Galaxy S21 FE -puhelimessa kamera-alue on nähtävästi toteutettu takapinnan avulla. Puhelimen etuosassa nähdään myös tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Samsung on laittanut Galaxy S21 FE -puhelimen oikeaan kylkeen perinteiset virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, mutta vasen kylki on jätetty tyhjäksi. Puhelimen yläreunassa on esillä mikrofoni ja alareunassa on USB-C-tyypin latausliitin, SIM-korttitelakka sekä kaiutin. Kokonaisuudessaan Galaxy S21 FE muistuttaa hyvin vahvasti jo markkinoilla olevaa Galaxy S21 -perusmallia. Aikaisempien vuotojen mukaan puhelimen mitat olisivat 155,7 x 74,5 x 7,9 millimetriä. Galaxy S21 FE:n odotetaan myös olevan rakennettu alumiinikehyksestä sekä muovisesta takapinnasta.

Vuodot ovat kertoneet Samsungin tuovan Galaxy S21 FE -puhelimeen myös 6,41 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, Snapdragon 888 järjestelmäpiirin sekä 4500 milliampeeritunnin akun. Puhelimeen odotetaan vähintään 6 gigatavua RAM-muistia, 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä Android 11 -käyttöjärjestelmää. Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy S21 FE -puhelimen myöhemmin tämän vuoden aikana.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung