OnePlusYleinen

OnePlusin mysteerilaatikon hinta selvisi – Myynti alkaa tänään kello 17.00

OnePlus-mysteerilaatikon hinta selvisi.

OnePlus kertoi viime viikolla järjestävänsä Verkkokauppa.comin kanssa sokkomyynnin, jossa kuluttajat voivat ostaa OnePlus-mysteerilaatikon. OPLPMYSTERYBOX tulee tänään myyntiin Verkkokauppa.comin kautta ja mysteerilaatikon hinta ilmoitettiin tänään.

OnePlus kertoo mysteerilaatikon sisältävän OnePlus 7 -sarjan lippulaivapuhelimen ja muita upeita ja osin uniikkeja tuoteyllätyksiä. Paketin hinta on 899,90 euroa, mutta tuotteiden arvo pakkauksen sisällä on suurempi kuin myyntihinta. Sokkomyynti toteutetaan Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nopeat syövät hitaat, sillä jokaisessa maassa myyntiin lasketaan vain 50 laatikkoa. Laatikon sisältö on maakohtainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OPLPMYSTERYBOX on tullut tänään kello 10 näkyviin Verkkokauppa.comin sivuille ja tuotteen myynti alkaa tänään 9.5. kello 17.00. Toimitustavat mysteerilaatikolla ovat nouto tai postitus. OPLPMYSTERYBOXin voi käydä noutamassa 18.5. klo 00:01 alkaen Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren 24h-kioskista. Muista Verkkokauppa.comin myymälöistä tuotteen voi noutaa aukioloaikojen puitteissa 18.5. alkaen. Postituksella lähtevät tuotteet postitetaan 17.5.

Viime vuonna Ruotsissa OnePlus 6T:n lanseerauksen yhteydessä toteutettu sokkomyynti oli jättimenestys: 100 kappaleen erä myytiin loppuun vain 42 sekunnissa. Suomessa sokkomyynti on ensimmäinen lajissaan ja Verkkokauppa.com odottaa myös vastaavaa menestystä. Tutustu OPLP Mystery Boxiin Verkkokauppa.comissa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus