OnePlusYleinen

OnePlusin toimitusjohtaja julkaisi kuvan OnePlus 7T:n uusitusta myyntipakkauksesta

OnePlus 7T:n myyntipakkaus

OnePlus tulee esittelemään Intiassa 26. syyskuuta uudet OnePlus 7T -älypuhelimet yhdessä ensimmäisen OnePlus TV:n kanssa. OnePlus on ripotellut ennen julkaisua yksityiskohtia tulevista uutuustuotteista ja tällä kertaa yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on julkaissut kuvan OnePlus 7T:n uusitusta myyntipakkauksesta.

Laun mukaan OnePlus 7T:n myyntipakkauksen toteutuksessa tullaan luottamaan OnePlus One -puhelimen pakkauksen visuaaliseen designiin. Kuvassa nähdään pakkaus, joka on perinteistä pakkausta selvästi pidempi sekä matalampi. Lisäksi pakkaus on ulkoisesti punainen ja siinä on mustaa tekstiä. Viimeisien vuosien aikana myyntipakkaus on ollut ulkoisesti valkoinen ja sisältä punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan OnePlus 7T -puhelimeen odotetaan 6,55 tuuman AMOLED-näyttöä, pisaramaista lovea ja 90Hz virkistystaajuutta. Puhelimessa nähdään todennäköisesti myös Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Vuotojen perusteella akku saattaa olla kooltaan 3800 milliampeerituntia ja sitä ladataan Warp Charge 30T -pikalatauksella. Kamerapuolella odotetaan kolmoiskameraa, joka rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 12 megapikselin telekamerasta.

OnePlus 7T tullaan julkaisemaan tietojen mukaan siis 26. syyskuuta Intiassa yhdessä OnePlus 7T Pron ja OnePlus TV:n kanssa.

Lähde: Pete Lau (Twitter), Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus