ElisaYleinen

Elisa tuo myyntiin edullisemman 5G-liittymän – Tarjoaa maksimissaan 300 Mbit/s nopeuden

Elisa aloittaa uusien 5G-puhe- ja laajakaistaliittymien myynnin kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Uudet liittymät tarjoavat maksimissaan 300 Mbit/s nopeuden sekä 4G- että 5G-verkoissa. Lisäksi liittymissä on suurempi datamäärä käytettävissä EU:n alueella kuin vastaavan hintaluokan 4G-liittymissä.

”Olemme myyneet jo tuhansia 5G-liittymiä, mutta silti osa asiakkaistamme, jotka ovat jo ostaneet meiltä 5G-laitteen, eivät vielä ole päivittäneet liittymäänsä 5G-kyvykkääksi. Tällä hetkellä 5G-verkon peitto Suomessa on vielä rajattu, mutta laajennamme verkkoa jatkuvasti. Uusi, edullisempi 5G-liittymä madaltaa kynnystä hyödyntää 5G-verkkoa, sillä se tarjoaa erinomaisten 4G-yhteyksien lisäksi pääsyn myös 5G-verkkoon tämän kuuluvuusalueella”, kommentoi Elisan henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisan uusi 300 Mbit/s 5G-puhelinliittymä maksaa 31,90 euroa kuukaudessa ja vastaava mobiililaajakaistaliittymä 29,90 euroa kuukaudessa. Elisan 5G-liittymävalikoimaan kuuluvat myös 600 Mbit/s- ja 1000 Mbit/s -versiot.

Elisa on toistaiseksi ainoa operaattori Suomessa, joka myy 5G-puhelimia ja -liittymiä, ja 5G-puhelin valikoimaan kuuluu jo neljä huippuluokan älypuhelinta. Elisa myy muun muassa ZTE Axon 10 Pro 5G-, OnePlus 7 Pro 5G- ja Huawei Mate20 X 5G -puhelimia sekä tuorein tulokas mallistossa on Samsung Galaxy S10 5G.

Elisan 5G-verkko toimii tällä hetkellä Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Helsingin kaupunkikeskustojen alueilla. 5G mahdollistaa moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet, lyhyemmän viiveen ja merkittävästi suuremman laitemäärän kytkemisen verkkoon.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa