OnePlusYleinen

OnePlussalta 10 000 milliampeeritunnin kokoinen varavirtalähde – suunniteltu yhteisön kanssa

OnePlus x Sharge

OnePlus on esitellyt tänään yhteistyössä Shargen kanssa uuden varavirtalähteen, joka on kehitetty yhteistyössä yhteisön kanssa osana ”Co-created with Community” -ohjelmaa. Yhteisönjäsenet pystyvät ohjelmassa toivomaan ja ehdottamaan tuoteideoita, joita toteutetaan.

Uusi Power Bank -varavirtalähde, joka on nyt myös myynnissä valmistaja Shargen omassa verkkokaupassa. Hintaa laitteella on 91,15 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan mukaan Sharge on tunnettu tyylikkäistä ja laadukkaista latureistaan sekä varavirtalähteistään. Laitteen muotoilussa on pyritty yhdistämään molempien brändien olemus yhdessä kannettavuuteen ja jokapäiväiseen käyttöön.

Lopullinen muotoilu on Shargen tiimin sekä OnePlussan yhteisön jäsenten yhteistyön tulos. Yhteisön palaute muotoilusta, käytettävyydestä, tehokkuudesta ja ominaisuuksista johti käyttäjälähtöiseen lopputulokseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3-in-1 -varavirtalähde on suunniteltu kannettavaksi ja matkalle mukaan otettavaksi. Siinä on irrotettava laturiosa, jotta 10 000 milliampeeritunnin virtalähteen kantaminen mukana missä tahansa on helppoa.

Vaihdettavat adapterit tekevät käytöstä vaivatonta missä tahansa ympäri maailmaa. SUPERVOOC-pikalatausteknologia lataa OnePlus-laitteet 55 watin teholla ja laite tukee Power Delivery -latausta 40 wattiin asti, eli sillä saa ladattua myös muut kuin OnePlus-laitteet nopeasti. Varavirtalähteessä on kolme USB-porttia laitteiden lataamiseen.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus