AndroidOnePlusYleinen

OnePlussalta vahva vihjaus tulevan puhelimen nimestä

Kiinalainen OnePlus tulee esittelemään muutaman viikon sisällä uuden huippupuhelimen, joka tulee korvaamaan kesällä julkaistun OnePlus 5:n. Toistaiseksi OnePlus ei ole kertonut virallisesti julkaisupäivää, mutta vuotaneen markkinointimateriaalin perusteella julkaisu voisi tapahtua 16. marraskuuta.

Huhuissa on jatkuvasti puhuttu OnePlus 5T -puhelimesta, joka on todennäköisesti uuden puhelimen nimi myös virallisesti, sillä viime vuonna saimme nähdä OnePlus 3T -mallin. Tällä kertaa OnePlus on itse aloittanut vihjailemaan tulevasta puhelimesta sosiaalisen median kanavoissaan. Twitterissä yhtiö on julkaissut kuvan, jossa on nähtävissä viisi mustaa OnePlus-kuppia, jotka on täytetty teellä. Kuvan saatetekstiksi on valittu ”Oh, look! It’s five cups of…”, joka on vahva vihjaus OnePlus 5T -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vihjaus puhelimen nimestä ei ole jäänyt OnePlussan ainoaksi vihjaukseksi, sillä Facebookissa yhtiön julkaisi kuvan, jossa on näkyvissä kaikki vanhat OnePlus-puhelimet ja niiden kuulokeliittimet. Kuvatekstiksi on kirjoitettu ” Mitä puhelimillamme on yhteistä?”, josta voidaan vetää johtopäätös, että OnePlus 5T:ssä voitaisiin säilyttää perinteinen 3,5 mm kuulokeliitin.

 

Viimeisimpien tietojen mukaan OnePlus 5T:ssä olisi 6 tuuman Optic AMOLED -näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa (2160 x 1080). Puhelimessa huhutaan olevan Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy todennäköisesti 64 tai 128 gigatavua. OnePlus 5T:n kaksoiskamera tulee huhujen mukaan koostumaan 16 ja 20 megapikselin sensoreista ja etukamerana toimii 20 megapikselin sensori. Laitteessa voidaan olettaa olevan vakiona Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android