AndroidHMDNokiaYleinen

Tuleeko Nokia 2 Suomessa myyntiin? – ”Meillä ei ole tällä hetkellä suunnitelmia”

HMD Global julkaisi aikaisemmin tänään uuden Nokia 2 -älypuhelimen, mutta Suomessa myyntiintulosta ei kerrottu tarkemmin. Kysyimme asiasta suoraan HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpelalta ja vastauksen perusteella Nokia 2 ei ole tulossa saataville Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Korpelan mukaan HMD Globalilla ei ole tällä hetkellä suunnitelmia tuoda uunituoretta Nokia 2 -puhelinta myyntiin Suomessa, koska suomalaiset kuluttajat ovat hyvin vaativia.

”Meillä ei ole tällä hetkellä suunnitelmia Nokia 2 myynninaloittamisesta Suomessa. Suomalaiset kuluttajat ovat hyvin vaativia ja haluavat älypuhelimeltaan paljon myös kun kyseessä on ns perusälypuhelin. Älypuhelinta käytetään hyvin monipuolisesti erilaisissa arkipäivän tehtävissä. Älypuhelinmarkkina on myös kehittynyt arvokkaampaan suuntaan kuluttajien halutessa enemmän ominaisuuksia.”

Korpelan mukaan Nokia 3 on tällä hetkellä erinomainen perusälypuhelin.

”Nokia 3 on erinomainen älypuhelin juuri hyvää perusälypuhelinta ostaville ja olemmekin saaneet paljon hyvää palautetta kuluttajilta juuri Nokia 3:sta.”

Nokia 2 ei siis ainakaan tällä hetkellä ole tulossa myyntiin Suomessa. Puhelin maksaa muualla Euroopassa 99 euroa ja myynti alkaa marraskuun puolessa välissä. Lisää Nokia 2 -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android