OnePlusYleinen

OnePlussan ensimmäinen tabletti julkaistiin – OnePlus Pad tarjoilee huippuluokan toteutuksia

OnePlus Pad

OnePlus on laajentanut tuotevalikoimaansa tänään globaaleilla markkinoilla tabletteihin. OnePlus Pad on brändin ensimmäinen tablettilaite, joka tuo mukanaan huippuluokan tekniikoita ja ratkaisuja. OnePlussan ekosysteemi kattaa jatkossa puhelimet, kuulokkeet, kellot, televisiot, näppäimistöt ja tabletit.

”Uskomme, että esineiden internet on tulevaisuus, ja käyttäjät vaativat nopeaa, sulavaa ja virtaviivaista kokemusta useissa skenaarioissa”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (President & COO). ”Astuessamme tablettimarkkinoille toivomme, että ainutlaatuisen nopea ja sulava OnePlus-kokemus tuo lisää mahdollisuuksia ja tarjoaa käyttäjille valinnanvaraa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilullisesti OnePlus Pad tarjoaa jotain hieman massasta erottuvaa. Tabletissa kerrotaan olevan Star Orbit -kaiverrus, ja se käyttää CNC-koneistettua alumiiniseosta. OnePlus Pad tulee saataville vihreässä Halo Green -värissä. OnePlussan mukaan vihreä edustaa elämää, intohimoa ja mahdollisuutta, joka heijastaa luonnon voimaa raakuudella ja elinvoimalla. OnePlus Padin keskitetyn kameran luvataan tekevän tabletilla kuvaamisesta helpompaa, kun tablettia pitää kädessä.

OnePlus Padin etuosassa on käytetty 2,5D kaarevaa lasia, ja siinä on 88 prosentin näyttö-runko-suhde. Näytön kehykset ovat 6,54 millimetrin paksuiset. OnePlus Padissa on 11,61 tuuman näyttö, jossa on 7:5-kuvasuhde sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Näyttöön on saatu mukaan myös Dolby Vision -tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Padissa on Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa Cortex-X2-ytimen jopa 3,05 GHz:n kellotaajuudella. MediaTekin kehittämä Dimensity 9000 on huippuluokan piiri, joka on valmistettu TSMC:n 4 nanometrin prosessilla. Järjestelmäpiiri tarjoaa 35 prosenttia paremman suorituskyvyn ja 37 prosenttia paremman virrankulutuksen kuin Dimensity 8100.

Tablettiin OnePlus on saanut jopa 12 gigatavua RAM-muistia. 9510 milliampeeritunnin akulla varustettu OnePlus Pad takaa valmistajan mukaan yli 14,5 tunnin videotoiston ja kuukauden valmiusajan. Tabletissa on 67 watin SuperVOOC-pikalataus, joka lataa tabletin akun tyhjästä täyteen 80 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad tukee saumatonta yhteyttä OnePlus-älypuhelimiin, joissa on uusin OxygenOS-versio. Tabletti voi myös muodostaa automaattisesti verkkoyhteyden puhelimen kautta.

Tabletti tukee Dolby Atmosia ja käyttää OnePlusin omaa omni bearing -äänikenttätekniikkaa, joka tunnistaa älykkäästi näytön suunnan ja vaihtaa automaattisesti vasemman ja oikean äänikanavan välillä saadakseen mukaansatempaavamman äänentoistokokemuksen.

OnePlus Padin mukana tulee myös OnePlus Stylo -kynä ja OnePlus Magnetic-näppäimistö.

Toistaiseksi OnePlus ei kertonut tarkempia tietoja OnePlus Pad -tabletin saatavuudesta tai hinnasta Euroopassa. Aluksi tabletti on saatavilla vain Kiinassa sekä Intiassa, mutta myöhemmin sitä on lupa odottaa myyntiin myös Euroopassa.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus