OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: MWC-messuilla esitellään uusi OnePlus 11 Concept -puhelin 26. helmikuuta

OnePlus julkisti tänään uudet huippuluokan älypuhelimet, tabletin, kuulokkeet sekä näppäimistön. Brändin julkistukset tulevat jatkumaan vielä myöhemmin helmikuussa, sillä OnePlus julkistaa MWC-messuilla uuden konseptipuhelimensa.

Mobile World Congress 2023 -messut järjestetään Barcelonassa helmikuun ja maaliskuun vaihteessa, jossa tullaan näkemään julkistuksia useilta eri valmistajilta. Muun muassa Honor on vahvistanut julkaisevansa messuilla uudet Magic5-sarjan lippulaivapuhelimet sekä taittuvanäyttöisen Magic Vs -puhelimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on julkistanut jo nyt lippulaivapuhelimensa, mutta MWC:n aikana on tulossa jälleen konseptipuhelin. Uutuuslaite tulee kantamaan nimeä OnePlus 11 Concept. OnePlus on jo nyt kertonut konseptilaitteessa olevan ”kekseliäs muotoilu ja alan kehittyneintä teknologiaa”.

”Aiempien konseptipuhelimiensa menestyksen jälkeen OnePlus 11 Concept ei ainoastaan paljasta brändin näkemystä älypuhelinten tulevaisuudesta, vaan se on myös osoitus OnePlussan sitoutumisesta jatkuvaan innovaatioon ja teknologisiin läpimurtoihin”, kerrotaan OnePlussan tiedotteessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin OnePlus on myös esitellyt konseptipuhelimia. Esimerkiksi vuonna 2020 nähtiin OnePlus Concept One -puhelin, joka tarjosi McLaren-yhteistyön hengessä elektrokromista lasiteknologiaa. Vuonna 2020 nähtiin myös OnePlus 8T Concept, jossa oli viety elektrokromilasi vielä pidemmälle osana muotoilua.

Yleisesti OnePlussan konseptipuhelimet eivät ole tulleet koskaan myyntiin, vaan ne ovat olleet kokeellisia laitteita. Todennäköisesti myöskään OnePlus 11 Concept -puhelinta ei kannata odottaa myyntiin. Puhelimen julkistus tapahtuu sunnuntaina 26. helmikuuta.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus