RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi ei julkaissutkaan odotettua huippupuhelinta – paljasti Realme GT 2 Pron avainominaisuuksia

Realme GT 2 Pron avainominaisuuksia.

Realme kertoi viime viikolla pitävänsä 20. joulukuuta tilaisuuden, jossa odotettiin nähtävän uusi huippuluokan Realme GT 2 Pro -älypuhelin. Uudesta puhelimesta olikin kyse, mutta varsinaista julkaisua ei vielä nähty. Realme kertoi ainoastaan muutamista tulevan puhelimen avainominaisuuksista.

Yksi uuden Realme GT 2 Pro -puhelimen vahvistetuista ominaisuuksista on ympäristöystävällinen muotoilu. Realmen mukaan laitteen takaosassa on uusi biopolymeerimateriaali ja muotoilu on saanut inspiraation paperista. Uusi biopolymeerimateriaali on läpäissyt ISCC:n kansainvälisen kestävyys- ja hiilisertifikaatin sekä muut ympäristölainsäädännön standardit, kuten REACH, RoHS ja EPEAT. Lisäksi Realme GT 2 Pro tarjoaa uuden myyntipakkauksen, jossa on aikaisempaa vähemmän muovia. Aikaisemmin muovia oli 21,7 prosenttia ja nyt se on tiputettu 0,3 prosenttiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Pro tulee olemaan maailman ensimmäinen puhelin, jossa on laaja 150 asteen ultralaajakulmakamera. Realmen mukaan kameran kuvakenttää on laajennettu jopa 278 prosentilla verrattuna pääkameran 94 asteen kuvakenttään. Uusi ultralaajakulmakamera tarjoaa myös uuden Fish Eye -tilan, joka mahdollistaa käyttäjille tyylikkäämpien kuvien ottamisen.

Puhelimessa on myös uusi Antena Array Matrix System -antennijärjestelmä, joka koostuu kolmesta tekniikasta. Järjestelmässä on maailman ensimmäinen ultralaajakaistainen antennin vaihtotekniikka (HyperSmart), Wi-Fi Echancer sekä 360 asteinen NFC. Realmen mukaan HyperSmart-antennitekniikka käyttää 12 antennia, jotka peittävät puhelimen kaikki reunat. Tämän ansiosta Realme GT 2 Pro voi arvioida kaikkien antennien signaalin voimakkuuden samanaikaisesti ja valita parhaan signaalin vakauden parantamiseksi.

Wi-Fi Echancer -ominaisuus käyttää symmetristä Wi-Fi-antennia varmistaakseen tasapainoisen signaalin voimakkuuden puhelimessa. Realmen mukaan tekniikka parantaa Wi-Fi-signaalin vakautta 20 prosentilla verrattuna epäsymmetriseen Wi-Fi-antennien suunnitteluun. Realme GT 2 Pron kaksi parasta antennia ovat varusteltuna myös NFC-signaalin lähetin-vastaanotintoiminnolla. Realmen mukaan tämän avulla pystytään lisäämään NFC:n tunnistuksen aluetta 500 prosentilla ja vähentämään tunnistusetäisyyttä 20 prosentilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näiden uusien tekniikoiden avulla Realme GT 2 Pron kerrotaan erottuvan kilpailijoistaan. Aikaisemmin puhelimen on vahvistettu saavan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin, joten kyseessä on huippuluokan laite. Realme ei vielä paljastanut puhelimen lopullista julkaisupäivää, mutta sitä on lupa odottaa pian.

Lähde: Twitter (Realme)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme