RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi esittelee 240 watin pikalatauksella varustellun Realme GT Neo5 -puhelimen 9. helmikuuta

Realme on jo pitkään vihjaillut tulevasta Realme GT Neo5 -älypuhelimesta, mutta vihdoin tänään kiinalaisbrändi on vahvistanut myös julkaisupäivän. Puhelin esitellään Kiinan markkinoille 9. helmikuuta, mutta globaalisti laitetta esitellään todennäköisesti helmikuun lopulla Mobile World Congress 2023 -messuilla.

Julkaisupäivän vahvistuksen ohella Realme on vahvistanut tulevan puhelimen tukevan uusinta 240 watin tehoista pikalatausta. Huhujen mukaan Realme GT Neo5 -puhelimesta voitaisiin nähdä kaksi versiota, joista toisessa on 4600 milliampeeritunnin akku ja 240 watin pikalataus, mutta toisessa olisi 5000 milliampeeritunnin akku sekä 150 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Neo 5 -puhelimeen odotetaan 6,74 tuuman kokoista OLED-näyttöpaneelia, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Qualcommin viime syksynä julkaisema Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Puhelimeen on tulossa 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä jopa teratavun verran UFS 3.1 -tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä on tuoreeltaan Android 13, jonka päällä hyrrää Realme UI 4.0 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimeen odotetaan neljää, joista yksi on edessä ja kolme takaosassa. Selfiekameran tarkkuus on tietojen mukaan 16 megapikseliä. Takaosassa tärkein kamera on 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera, joka perustuu Sony IMX890 -sensoriin. Lisäksi puhelimeen odotetaan 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin makrokameraa.

Tenaan paljastamia kuvia Realme GT Neo 5 -puhelimista.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme