RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi julkistaa uutuuksia 28. elokuuta – Tulossa huippuluokan Realme GT5 -älypuhelin

Realme GT5:n teaser

OnePlussan sisarbrändi Realme on kertonut järjestävänsä 28. elokuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden. Tulossa on muun muassa brändin uusin lippulaivapuhelin, jonka kanssa juhlistetaan Realmen viidennettä vuosipäivää alalla.

Uutuuspuhelin tulee kantamaan nimeä Realme GT5, jonka lisäksi myöhemmin tänä vuonna odotuksissa on Pro-versio. Tilaisuudessa nähdään myös muita tuotteita, kuten kuulokkeita. Tulossa on Realme Buds Air5 -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT5 -älypuhelimessa on todennäköisesti Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, mutta kovinkaan paljoa muita tietoja ei ole vahvistettu. Realmen julkaisema vihjaileva kuva ei juurikaan paljasta, mutta nähtävästi luvassa on suuri kamera-alue sekä mahdollisesti muovinen kehys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme Buds Air5 -kuulokkeissa on vahvistettu olevan 50 desibelin aktiivinen melunvaimennus, joka käy ilmi Realmen julkaisemasta kuvasta.

Tarkempia tietoja tullaan varmasti kuulemaan vielä lähempänä julkaisua. Toistaiseksi globaalista julkaisusta ei ole mitään tietoa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme