MotorolaYleinen

Motorola Moto G84 5G -puhelimen tarkat tuotekuvat vuotivat – Tältä näyttää Pantonen vuoden 2023 väri Viva Magenta Moto G -sarjassa

Motorola Moto G84 5G / Kuva: Evan Blass

Jo aikaisemmin tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi tarkkoja tuotekuvia Moto G54 5G -puhelimesta, mutta tällä kertaa vuorossa on Moto G84 5G -puhelimen tuotekuvat. Puhelimesta on kuultu aikaisemminkin huhuja, mutta varsinaisia kuvia ei ole nähty.

Ulkoisesti Moto G84 5G tulee näyttämään melko tutulta, sillä muotoilussa ei ole yllätyksiä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä LED-salama. Laitteen kehys on tasainen ja takapinta on myös tasainen. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G84 5G / Kuva: Evan Blass

Kuvat paljastavat Motorola tuovan puhelimesta tarjolle vegaaninahkaisia versioita. Erityisesti valkoisen ja punaisen värin pinta on nahkakuvioinen. Punainen väri on Pantonen vuoden 2023 väri Viva Magenta. Harmaassa värissä näyttää olevan perinteinen, todennäköisesti mattaviimeistelty muovipinta.

Mitään tarkkoja tietoja Moto G84 5G -puhelimesta ei ole vielä vuotanut. Odotettavasti tarjolla olisi OLED-näyttöpaneeli, jossa on integroitu sormenjälkilukija. Kuvat paljastavat takaosan pääkameran olevan 50 megapikselin tasoinen, jossa on 2,0 mikronin pikselikoko sekä optinen kuvanvakautus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G84 5G / Kuva: Evan Blass

Moto G84 5G -puhelimen julkaisua odotetaan lähiviikkona yhdessä Moto G54 5G -puhelimen kanssa. Motorola ei ole vielä itse paljastanut tarkkaa päivämäärää, mutta todennäköisesti pitkään ei tarvitse odottaa.

Motorola Moto G84 5G / Kuva: Evan Blass

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola