RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi julkisti Realme GT6 -puhelimen massiivisella 5800 milliampeeritunnin akulla ja Snapdragon 8 Gen 3 -piirillä

Realme GT6

OnePlussan sisarbrändi Realme on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Realme GT6 -älypuhelimen. Kyseessä on huippupuhelin, joka ei kuitenkaan maksa aivan liikaa ja tarjoaa hieman karsittuja toimintoja.

Puhelimeen on saatu suuri 6,78 tuuman kokoinen LTPO AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä huima 6000 nitin maksimikirkkaus. Näytön valmistuksesta on vastannut BOE, ja sitä on suojaamassa Crystal Armor -lasi perinteisemmän Gorilla Glass -lasin sijasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Qualcommin tehokkain Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Sen rinnalla on 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256, 512 gigatavua tai 1 teratavu tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista tärkein on optisesti vakautettu 50 megapikselin tasoinen Sony IMX890 -sensoriin perustuva pääkamera. Toinen kameroista on 8 megapikselin tasoinen ja sitä käytetään ultralaajakulmakuvien taltioimiseen. Etuosaan on tuotu 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi erikoisuus on massiivinen 5800 milliampeeritunnin akku, joka takaa pitkän käyttöajan. Realme GT6 tukee lisäksi 120 watin tehoista langallista pikalatausta. Käyttöjärjestelmänä on Android 14, jonka päällä hyrrää Realme 5.0 -käyttöliittymä.

Realme GT6 on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, violetti sekä musta. Hinnat alkavat 12 + 256 gigatavun muistiversiossa 2799 juanista, joka vastaa 356 euroa.

Lähde: Realme (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme