OnePlusYleinen

OnePlus Nord 4, OnePlus Watch 2R, OnePlus Pad 2 ja OnePlus Nord Buds 3 Pro esillä jättimäisessä kuvavuodossa

OnePlus järjestää 16. heinäkuuta, eli ensi viikolla uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden Milanossa. OnePlus on myös aikaisemmin vahvistanut, että tilaisuudessa nähdään neljä uutuustuotetta, jotka ovat OnePlus Nord 4 -puhelin, OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeet, OnePlus Watch 2R -älykello sekä OnePlus Pad 2 -tabletti.

Nyt kaikista tulevista tuotteista on julkaistu tarkkoja tuotekuvia useissa väriversioissa. OnePlus Nord 4 on nähty jo useaan kertaa erilaisissa vuodoissa, jotka ovat vahvistaneet OnePlussan vihjaileman metallisen rungon sekä kolme väriversiota, jotka ovat vihreä, hopea sekä musta. Uusissa Android Headlinesin julkaisemissa kuvissa puhelin nähdään virallisilta vaikuttavissa tuotekuvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodot ovat povanneet puhelimeen 6,74 tuuman kokoista OLED-näyttöpaneelia, jossa on 1.5K-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiiri. Lisäksi puhelimeen pitäisi tulla 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5500 milliampeeritunnin akku 100 watin latauksen kera.

Samainen sivusto on jakanut kuvia myös muista OnePlussan tulevista tuotteista. Yksi näistä on OnePlus Watch 2R -älykello, joka on nähtävästi samanlainen kuin Kiinassa esitelty eSIM-versio OnePlus Watch 2 -kellosta.

Ulkoisesti uutuuskello ei ole kovinkaan uudistunut, vaan OnePlus Watch 2R on saamassa vihreän sekä mustan väriversion. Muun muassa ranneke on hieman erilainen, mutta ei merkittävästi. Aikaisemmin OnePlus on vahvistanut OnePlus Watch 2R:n saavan myös Wear OS -käyttöjärjestelmän, joka puuttui Kiinassa esitellystä versiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodossa nähdään myös OnePlus Pad 2 -tabletti, joka tullaan kuvien perusteella esittelemään kahdessa väriversiossa, jotka ovat ainakin harmaa sekä mahdollisesti myös aikaisemmat huhut ovat povanneet vihreää sävyä. Kyseessä on uudelleen brändätty versio Kiinassa esitellystä OnePlus Pad Prosta.

Tablettiin odotetaan Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriä, 12,1 tuuman LCD-näyttöpaneelia 144 hertsin virkistystaajuudella sekä 9510 milliampeeritunnin akkua 67 watin pikalatauksen kera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeinen vuotanut tuote on OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeet. Kuulokkeista ei ole juurikaan teknisiä vuotoja, mutta kyseessä odotetaan olevan parhaimmat Nord-malliston täyslangattomat nappikuulokkeet. Vuotokuvissa kuulokkeet nähdään vihreänä ja mustana väriversiona.

Lähde: Android Headlines 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus