RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi julkisti uuden Realme 12+ -puhelimen 120 hertsin AMOLED-näytöllä

Realme 12+

OnePlussan sisarbrändi Realme on julkistanut tällä viikolla uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä Realme 12+. Laite on esitelty valituilla markkinoilla, ja se laajentaa nykyistä 12-sarjaa vielä edullisempaan hintapisteeseen mielenkiintoisien teknisien ominaisuuksien kera.

Muotoilussa on paljon samaa Realme 12 Pro -puhelimiin, sillä takaosassa on suuri pyöreä kamera-alue. Tällä kertaa puhelin on kehykseltään tasaisempi, joka tekee siitä myös hieman kulmikkaamman. Paksuutta on vain 7,87 millimetriä ja painoa on 190 grammaa. Väriversioita on tarjolla kaksi, jotka ovat vihreä Pioneer Green sekä beige Navigator Beige.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 12+ on saanut 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on myös näytönalainen sormenjälkilukija. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 7050 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin tasoinen Sony LYT-600 -sensori. Siinä on f/1.88-aukolla ja 26 mm polttovälillä varusteltu linssi, jonka lisäksi tuetaan optista kuvanvakautusta. Realme 12+ on varusteltu lisäksi 8 megapikselin ultralaajakulmakameralla (f/2.2) sekä 2 megapikselin makrokameralla. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on uusin Android 14, jonka päällä hyrrää Realme UI 5.0 -käyttöliittymä. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 67 watin teholla langallisesti.

Realme 12+ on julkaistu Malesiassa 1499 riggitin hintaan, joka vastaa suoraan muunnettuna 291 euroa.

Lähde: Realme 12+ -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme