SamsungYleinen

Huhu: Samsung julkistaa Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimet odotettua aikaisemmin heinäkuun alussa Pariisissa

Samsung Galaxy Z Flip 5 ja Galaxy Z Fold 5.

Samsungin uudet Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimet ovat olleet huhujen kohteena viime aikoina, sillä esimerkiksi aikaisemmin tällä viikolla puhelimista julkaistiin mallinnuskuvia. Nyt puhelimien julkaisuajankohdasta on saatu uutta vihiä.

Jos huhu julkaisusta pitää paikkansa, niin Samsung voisi esitellä uutuutensa aikaisemmin kuin normaalisti. Sammobile.com-sivuston raportin mukaan Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimet voitaisiin nähdä markkinoilla jo heinäkuun alussa, eli selvästi alle puolen vuoden päästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkka julkaisu voisi olla heinäkuun toisella viikolla Pariisissa, mahdollisesti Samsungille tuttuun tapaan keskiviikkona. Tämä tarkoittaisi julkaisun olevan 10. heinäkuuta. Julkaisu olisi juuri sopivasti ennen Pariisissa järjestettäviä kesäolympialaisia, joten Samsung voisi pyrkiä hyödyntämään suurta urheilutapahtumaa puhelimien markkinointiin.

Raporttien mukaan Samsung voisi myös lahjoittaa Galaxy Ring -älysormuksia ja Galaxy-puhelimia olympialaisiin osallistuville urheilijoille. Tämä tarkoittaisi, että Galaxy Ring julkaistaisiin heinäkuussa yhdessä uusien taittuvanäyttöisien puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös erilliset raportit Koreasta ovat samaa mieltä uusimman huhun kanssa. Korealaislähteiden mukaan Samsung todellakin julkistaa uutuudet heinäkuun puolivälissä ja myyntiaikataulu on 3-4 viikkoa aikaisempia vuosia edellä.

Tulevissa taittuvanäyttöisissä puhelimissa Samsung tulee todennäköisesti käyttämään Qualcommin kehittämiä Snapdragon-järjestelmäpiirejä, kuten aikaisempinakin vuosina. Samsungin kerrotaan myös keskittyvän parantamaan saranajärjestelmää, laitteen paksuutta ja kestävyyttä. Mitään muita mullistavia uudistuksia ei kuitenkaan puhelimiin ole luvassa.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung