RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändiltä jälleen uusi puhelin – Tässä on Realme 12

Realme 12

OnePlussan sisarbrändi Realme on esitellyt tänään jälleen uuden älypuhelimen. Realme 12 laajentaa Realme 12 -mallistoa, johon esiteltiin aikaisemmin jo Realme 12 Pro ja 12 Pro+ -puhelimet sekä Realme 12+ -malli. Realme 12 on malliston niin sanottu perusversio.

Muotoilussa on paljon samaa malliston muihin puhelimiin, sillä takaosassa on suuri pyöreä kamera-alue. Puhelin on kehykseltään tasainen, joka tekee siitä myös kulmikkaamman. Paksuutta on vain 7,69 millimetriä ja Realme 12 on IP54-luokiteltu. Väriversioita on tarjolla kaksi, jotka ovat violetti sekä vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 12 on saanut 6,72 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytön kerrotaan tarjoavan 950 nitin kirkkauden sekä tuen 16,7 miljoonalle värille. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 6100+ -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista tärkein on 108 megapikselin tasoinen pääkamera. Kyseessä on 1/1.67 tuuman kokoinen sensori, joka tukee 9-in-1-pikselitekniikkaa ja siinä on 1,92 mikronin pikselikoko. Realme 12 on varusteltu lisäksi 2 megapikselin syvyyskameralla. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on uusin Android 14, jonka päällä hyrrää Realme UI 5.0 -käyttöliittymä. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 45 watin teholla langallisesti. Muita ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä Dynamic Button, jonka avulla voi hallita tiettyjä ominaisuuksia.

Realme 12 on esitelty nyt Intiassa ja se tulee tarjolle edullisimmillaan 16 999 rupian hintaan. Suoraan muunnettuna hinta olisi 189 euroa.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Nyt kun se patentti kiista on vihdoin sovittu Nokian kanssa voi vain toivoa että Suomeen tulisi laajasti myyntiin parhaimmat Realme ja Oppo puhelimet. Kummallakin merkillä löytyy paljon voittajia. Esimerkiksi Realme on tehnyt maailman upeimmat ekonahka älypuhelimet. Jos minulta kysytään niin puhelimen takaosan paras materiaali on ekonahka, joka antaa usein niin hyvän pidon ettei suojakuorta tarvita koko ajan, kuten lasisen takaosan kanssa täytyy.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme