AndroidOnePlusYleinen

OnePlussan toimitusjohtaja vihjaa uuden puhelimen tulevan pian

Ensimmäinen vihjauskuva OnePlus 5:stä

OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei on julkaissut kiinalaisessa Weibo-palvelussa kuvan, joka vihjaa uuden puhelimen olevan tulossa pian. Weibo-julkaisun mukaan luvassa pitäisi olla suuri yllätys.

OnePlussan odotetaan paljastavan lähiaikoina ajankohdan, jolloin yhtiöltä on lupa odottaa uutta lippulaivapuhelinta. Viime vuonna OnePlus 3 julkaistiin kesäkuussa, joten loogisinta olisi, että myös seuraava puhelin julkaistaan kesäkuussa. Jos tarkastellaan OnePlussan nimeämiskäytäntöä, niin OnePlus 4 voisi olla seuraava mahdollinen nimivaihtoehto tulevalle puhelimelle, mutta todennäköisesti tämä nimi hypätään yli ja siirrytään suoraan OnePlus 5 -puhelimeen. Numero 4 on Kiinassa epäonnen numero.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 5 -puhelimeen odotetaan huhuissa tuoretta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä tuttua 5,5 tuuman näyttöä, joka tosin olisi tänä vuonna QHD-tasoinen (2560 x 1440). OnePlus 5:n uskotaan ottavan oppia myös muista lippulaivapuhelimista ohuilla näytön kehyksillään. Puhelimeen odotetaan myös kaksoiskameraa. Huhuja ei kannata kuitenkaan ottaa vielä tässä vaiheessa täytenä totuutena.

Todennäköisesti OnePlus tulee esittelemään uuden puhelimen kesä- tai heinäkuussa ja myös tulevan lippulaivapuhelimen odotetaan olevan hinnoittelultaan alle 500 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android