AndroidHuawei

Kaksoiskameralla varusteltu Huawei Nova 2 esiintynee ensimmäisissä kuvissa

Huawei Nova 2

Kiinan televiranomainen Tenaa on paljastanut sivuillansa kaksi vielä tuntematonta Huawein puhelinta. Huawei esitteli viime vuonna uuden Nova-malliston, johon kuului kaksi keskiluokkaan asettuvaa puhelinta. Nyt Huawei on nähtävästi kehittämässä uusia Nova-puhelimia, sillä Tenaan sivuille ilmestyneiden laitteiden uskotaan olevan Huawei Nova 2 ja Nova 2 Plus.

Tenaan listaus ei kuitenkaan paljasta kattavia tietoja uusista puhelimista, mutta pienempään Nova 2 -malliin odotetaan 5,1 tuuman näyttöä, kun taas Nova 2 Plus -malliin suurempaa 5,5 tuuman näyttöä. Näytön koot pysyisivät siis samoina kuin viime vuoden malleissa. Huomattavin ominaisuus molemmissa nyt vuotaneissa puhelimissa on kaksoiskamera. Viime vuonna julkaistuissa Nova-puhelimissa oli vain yksi kamera, mutta nyt uusien mallien myötä Huawei todennäköisesti tulee käyttämään useista muista Huawei-puhelimista tuttua kaksoikameraratkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilun osalta Nova 2 ja Nova 2 Plus näyttävät saavan vaikutteita reilusti Applen iPhone 7:lta. Kuvien perusteella molemmissa versioissa on myös sormenjälkilukija laitteen takana. Nova 2 -puhelimien sisällä odotetaan hyrräävän Huawein oma Kirin 660 -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi ei ole tiedossa tarkempia tietoja puhelimien ominaisuuksista.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android