AndroidOnePlusYleinen

OnePlussan verkkokauppa rajoittaa ostamista mahdollisten maksutietojen vuotojen jälkeen – Tarkista tilisi

OnePlus on saanut useita ilmoituksia käyttäjien maksukorttitietojen vuotamisesta jonkun aikaa uuden OnePlus-laitteen ostamisen jälkeen. Vuodot koskevat joitain käyttäjiä, jotka ovat ostaneet uuden OnePlus-laitteen valmistajan omasta verkkokaupasta käyttäen suoraan maksukorttia PayPalin sijaan.

OnePlus on nyt poistanut käytöstä kortilla ostamisen, mutta PayPalin kautta ostaminen toimii. OnePlus on ilmoittanut tutkivansa asiaa, mutta ei ole vielä vahvistanut tai kieltänyt vuotoa. Yhtiö kertoo myös tutkivansa vaihtoehtoisia maksutapoja verkkokaupassa käytettäväksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mikäli olet hiljattain ostanut OnePlus.net-verkkokaupasta uuden laitteen käyttäen maksukorttia PayPalin sijaan, kannattaa tarkkailla tiliotetta mahdollisten epäilyttävien veloitusten varalta. Mikäli tuntemattomia veloituksia ilmenee tilillä, tulee olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä omaan pankkiin niiden perumiseksi. OnePlus suosittelee myös olemaan yhteydessä sähköpostitse [email protected] ja kertomaan, milloin on ostanut verkkokaupasta ja milloin veloituksia on alkanut ilmaantua.

Lähteet: PhoneArena, OnePlus

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android