Sponsoroitu

Opiskelijan unelmatietokone – Ultrakevyet Huawei MateBook D -kannettavat tarjoavat kaiken tarvittavan

Huawei MateBook D 14″ & Huawei MateBook D 15″

Huawein uunituoreet MateBook D -sarjan kannettavat tietokoneet tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia sekä ultrakevyen rakenteen. MateBook D on tarjolla kahdessa kokovaihtoehdossa, joista molemmat ovat varusteltuna loistavalla suorituskyvyllä, tarkalla näytöllä sekä saumattomalla yhteydellä Huawei-puhelimien kanssa.

MateBook D 14” ja MateBook D 15” -mallit ovat rakenteeltaan ohuita sekä ultrakevyitä. MateBook D 14” on ohuimmasta kohdastaan ainoastaan 4,8 millimetriä paksu ja sisältää 14-tuumaisen näytön, jota kehystävät ohuet reunat. MateBook D 15” on paksuimmillaan vain 16,9 millimetriä ja etureunastaan vain 5,3 millimetriä ohut ja sisältää suuren 15,6 tuuman näytön. Huawei on MateBook D -mallien kanssa määrittänyt uudelleen niitä rajoja, joihin ultrakevyet kannettavat tietokoneet ovat aiemmin pystyneet.

Pitkä akunkesto ja erinomainen suorituskyky

Huawei MateBook D -tietokoneiden valttikortti löytyy pitkästä akunkestosta sekä tehokkaasta pikalatauksesta, jonka avulla tietokoneille saadaan lyhyessä ajassa tunneiksi virtaa. MateBook D 14 ” -mallin 56 wattitunnin akku takaa jopa 9,5 tuntia jatkuvaa 1080p-videon katselua yhdellä latauksella.

MateBook D 14” ja D 15” -tietokoneiden mukana tulee oletusarvoisesti monikäyttöinen 65 watin USB-C-tyypin laturi, joka tukee kaikkia USB-C -liitännällä varustettuja Huawei-laitteita. Samalla laturilla voi siis kätevästi ladata tietokoneen, älypuhelimen, tabletin ja esimerkiksi Huawein FreeBuds 3 -kuulokkeet.

Molemmissa MateBook D -malleissa on AMD Ryzen™ 5 3500U -prosessori ja AMD Radeon™ Vega 8 -grafiikkasuoritin, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Tietokoneissa on myös 8 gigatavua tehokasta DDR4-muistia ja jopa huimat 512 gigatavua tallennustilaa.  Pitkä akunkesto ja jäähdytys ovat MateBook D -sarjan uutuuksien ehdottomia vahvuuksia. Molemmat laitteet sisältävät uuden version Huawein Shark Fin -tuulettimesta. Shark Fin Fan 2.0 käyttää s-kirjaimen muotoisia tuulettimien siipiä, jotka optimoivat ilman virtaamista dynaamisesti parantaen jäähdytystehoa sekä laitteen suorituskykyä.

Lisäturvaa sormenjälkilukijalla ja piilotetulla kameralla

Huawei MateBook D -malleissa on sormenjälkilukija sekä piilotettu web-kamera.

Huawei on miettinyt MateBook D -tietokoneissa tietoturvan loppuun asti, sillä laitteissa on Huawei-puhelimistakin tuttu sormenjälkilukija. Virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija antaa mahdollisuuden kirjautua sisään tietokoneelle turvallisesti vain yhdellä painalluksella.

Uutuuslaitteissa on yksityisyys viety etukameran osalta uudelle tasolle, sillä web-kamera on piilotettuna näppäimistöön. Web-kamera ei vie turhaan tilaa näytön yläpuolelta, vaan MateBook D -malleissa sen voi kätevästi kytkeä päälle tai sulkea näppäinpainiketta painamalla. Innovatiivinen web-kameratoteutus on erinomainen yksityisyyden kannalta katsottuna, sillä kameran ollessa piilossa kamerasta ei näy luonnollisestikaan mitään.

Saumaton yhteys Huawei-puhelimeen

Huawei Share mahdollistaa saumattoman yhteyden MateBook D -kannettavien ja Huawei-puhelimien välillä.

Uusien MateBook D -mallien yksi avainominaisuuksista on saumaton yhteys Huawei-puhelimiin. Molemmat kannettava tietokoneet antavat käyttäjälleen mahdollisuuden jakaa saman ruudun MateBookin ja Huawei-älypuhelimen välillä ja työstää puhelimelle tallennettua sisältöä tietokoneen näytöltä.

Laitteiden yhdistäminen on helppoa, ja vain yhden kosketuksen päässä. MateBook D -tietokoneissa on NFC-tarra, jonka ansiosta Huawei MateBook D -tietokoneen ja Huawei-puhelimen yhdistämisen toisiinsa on yksinkertaista. Kyseessä on Huawei Share -toiminto, jonka saumattoman yhteyden avulla saadaan reaaliaikaisesti puhelimen ruutu näkymään tietokoneen ruudulla. Ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi esimerkiksi kirjoittaa ja lähettää WhatsApp-viestejä tietokoneen avulla sekä jakaa kuvia, videoita ja dokumentteja molempien laitteiden välillä.

Hyvänä esimerkkinä käyttäjä voi valita galleriasta tai tiedostohallinnasta kuvan tai tiedoston, pitää hiiren nappia pohjassa ja raahata dokumentin haluamaansa kohteeseen. Tiedostojen jako toimii näin molempien laitteiden välillä. Lisäksi leikepöytä on jaettu molempien laitteiden kesken. Käyttäjä voi muokata kuvia, leikata, kopioida ja liittää tekstiä tiedostoihin helposti näppäinkomennoilla. Käyttäjä voi myös hallinnoida saumattomasti puhelimen mobiilisovelluksia tietokoneen näytöllä.

Loistava apuväline opiskeluun

Molemmat Huawei MateBook D -tietokoneet sopivat monipuoliseen käyttöön ja ovat helppo ottaa matkaan mukaan ultrakevyen ja siron alumiinirakenteen ansiosta. Hyvänä esimerkkinä MateBook D 14”- ja MateBook D 15” -tietokoneet sopivat erinomaisesti esimerkiksi lukiolaisille, sillä tietokoneissa toimii Abitti, joka on ylioppilastutkintolautakunnan suunnittelema koejärjestelmä. Abittia hyödynnetään lukioissa monipuolisesti ja se valmistaa opiskelit digitaalisiin ylioppilaskirjoituksiin.

Uuden MateBook D 14” -tietokoneen tarkemmat tiedot löytyvät Huawein tuotesivulta ja suuremman MateBook D 15” -tietokoneen tiedot löytyvät vastaavasti omalta tuotesivultaan. Uusien kannettavien tietokoneiden jälleenmyyjät Suomessa löytyvät Hintaseurannan sivuilta alapuolella olevista linkeistä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sponsoroitu