OnePlusOPPOYleinen

Oppo investoi OnePlussaan yli 1,3 miljardia euroa seuraavan kolmen vuoden aikana

Oppo

Oppo on kertonut investoivansa OnePlus-brändiin vahvasti tulevan kolmen vuoden aikana. OnePlus on toiminut kokonaan Oppon alaisuudessa jo pidemmän aikaa, mutta nyt Oppo tulee panostamaan tytärbrändiinsä vielä enemmän.

Kokonaisinvestointi tulee olemaan 10 miljardia Kiinan juania, joka vastaa noin 1,4 miljardia dollaria ja noin 1,34 miljardia euroa. OnePlus on aikaisemmin panostanut enemmän Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoille, mutta jatkossa brändi panostaa vahvemmin myös kotimarkkinoille Kiinaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Suurin osa varoista käytetään OnePlus-tuotteiden tutkimus- ja tuotekehitykseen. Jatkossa Oppon resurssit ohjataan pääosin OnePlusssan perustutkimus- ja tuotekehitykseen, toimitusketjuihin, myyntikanaviin ja tutkimuslaitoksiin”, kertoo asiaa lähellä oleva lähde.

OnePlus on kertonut brändin myynnin kasvaneen 428 prosentilla vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla. Lisäksi se on ollut nopeimmin kasvava valmistaja Yhdysvalloissa, ja Euroopan markkinat kasvoivat 151 prosentilla vuonna 2021. Pohjoismaissa kasvun on kerrottu olevan vieläkin suurempaa, yli 185 prosentin verran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pete Lau perusti OnePlussan vuonna 2013, jolloin yhtiö panosti vahvasti huippuluokan puhelimiin Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla. Viime vuonna OnePlus palasi virallisesti Oppon alabrändiksi ja hyötyy Oppon tuotekehityksestä. Yhdistymisen ansiosta OnePlussan puhelimia myydään nyt 2800 Kiinan läänissä ja laitteet ovat esillä yli 5000 Oppon kokemusmyymälässä eri puolilta Kiinaa.

Vaikka puhelinmarkkina on ollut laskusuunnassa viime aikoina, niin Oppo haluaa selvästi panostaa OnePlus-brändiin. OnePlus tulee jatkossakin käyttämään puhelimissaan paljon samoja tekniikoita Oppon kanssa ja puhelimissa on lähes samanlainen ohjelmistokokemus. OnePlus on hiljattain laajentanut tuotevalikoimaansa rajusti. Brändi tunnettiin aluksi vain huippupuhelimista, mutta nykyisin tarjolla on edullisia puhelimia, tietokonenäyttöjä, televisioita sekä puettavia laitteita.

Lähde: Finance.sina.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taitaa vaan One Plussalla mennä jo niin huonosti , ettei saa / osaa kehittää ohjelmistoaan ” lippulaiva puhelimiinsa ” . One Plus 10 Pro puhelinkaan ei ole Suomessa saanut vielä tieturvapäivitystä ( viimeinen on 5.8.2022 tullut ) ja käyttöjärjestelmän Oxygen OS 13 päivityskin on saamatta ja eletään jo Joulukuun puoltaväliä .
    Mitä maailmalta kuulostellut niin sielläkin on niin bugista meininkiä ohjelmistoissa ,että laitteet jumivat ja aikaisemmatkin toiminnot ei enää toimi !
    Tämän vuoksi vaihdoin sen NOKIALAISEEN ,toimiipahan päivitykset ainakin !!!!!

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus